Neler Yeni

GamePower markası sizce dandik mi? ve hangi ülkenin markası?

Aykut D.

80+ Gold

Armi3067

80+ Bronze
Fark etmeden gamepower set dizmişim (garibanlık işte 😂) . Kasa ve psu gamepower 8 aydır sorun yaşamadım bu konuda. mouse ve kulaklık gamepower sorun yaşamadım fiyatına göre memun ediyorlar hatta kulaklığı tavsiye ederim (fujin). ancak klavye (warlock red Switch) 8 ayda 2 kez bozuldu şimdi garantiye değişime yolladım. kuzenimin monitör gamepower ve çerçevesi ekranın alt kısmını biraz kapatıyor sağ üstten de hafif açılmış. yani bence yerine göre bazı ürünlerde iyi bazı ürünlerde kötü gibi geldi bana. Maddi durumu iyi olan birinin bir kaç ürün hariç tercih etmemesi gereken bir marka bence.
Aynen klavyede aynısı oldu o yüzden bitti marka direk daha uğraşamam dedim.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2018-2019 yıllarında kulaklık almıştık. Hala çalışıyor. Sesi iyi. Gamepower düşük bütçede kaliteli ürünler çıkarıyor güzel bence. PSU‘ya gelirsek bence kendini öne çıkaran markaları tercih etmek gerekir. Sonuçta hep çalışacak ve güven vermesi gerekiyor.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Arkadaşlar bu GamePower markasını hangi ülke üretiyor ve şirketin sahipleri hangi ülkenin insanları? Çin mi?
Bu markaya çok eleştiriler geliyor ürünleri tabi ki de aham şaham değil ama genede kısık bütçeli oyuncuların ihtiyacını görebilecek seviyede bir marka olduğunu düşünüyorum. Mesela şuana kadar Saber RGB Blue Switch - Ursa - Bane - Kizaru kullandım ve fena sayılmazdılar da ama bu kadar soğuk bakılmasının sebebi nedir? Özellikle şu PowerSupply meseleleri
"Ayrıca Monster Monitörler, GamePower ile aynı fabrikadan çıkıyor." (Abdullah, Recep Baltaş'a tepki videosunda söylemişti)

3ec5b480912191.5ceedb066ca2c.jpg
Bu firmaya çok fazla şans verdim. Kullandığım ürünleri Mihawk, Saber Rgb, Devour, Devour S, Fujin. Yani mouse klavye ve kulaklıklarını kullandım. Açık konuşmak gerekirse aldığım fiyatlarına göre gayet iyi performans veren ürünlerdi. tabii ki bir razer, logitech x kalitesi beklemek yanlış ama çöp marka çok dandik diyemem. 3 yıldır saber rgb evimde aktif kullanımda ve bir sorunu yok. Fujin ses kalitesi gayet güzeldi özellikle mikrofonu çok iyiydi. Ben fantezi olarak böyle ucuz markaları deneyimliyorum. Gamenote a sardım son zamanlarda mesela. Monster markasından kamera ve monitör aldım. Kamera performansı fiyatına göre gayet iyiydi ki şu an fiyatı yüksek ben 2021 sonuna doğru almıştım baya ucuzdu o dönem. Aryond v1.3 aldım 32" 2k 165hz curved VA monitör. Fiyatı ucuza gelmişti (5k) denemek için aldım ve film izlemek hikayeli oyunlar oynamak için kullanıyorum. Işık sızması ve ölü pixel çıkmadı. Ghosting rahatsız etmeyecek seviyede. Görüntü kalitesini beğendim. Genel olarak benim için F/p markalar bunlar ama insanlar büyük beklenti içinde oluyorlar.

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar bu GamePower markasını hangi ülke üretiyor ve şirketin sahipleri hangi ülkenin insanları? Çin mi?
Bu markaya çok eleştiriler geliyor ürünleri tabi ki de aham şaham değil ama genede kısık bütçeli oyuncuların ihtiyacını görebilecek seviyede bir marka olduğunu düşünüyorum. Mesela şuana kadar Saber RGB Blue Switch - Ursa - Bane - Kizaru kullandım ve fena sayılmazdılar da ama bu kadar soğuk bakılmasının sebebi nedir? Özellikle şu PowerSupply meseleleri
"Ayrıca Monster Monitörler, GamePower ile aynı fabrikadan çıkıyor." (Abdullah, Recep Baltaş'a tepki videosunda söylemişti)

3ec5b480912191.5ceedb066ca2c.jpg
Arkadaşım kulaklığını kullanıyor kendisi memnun
Ama şikayet edende çok

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Klavye Mouse Kulaklık tarafına bir şey diyemem düşük bütçede güzel ürünleri var ama PSU gibi bütün sistemi emanet ettiğiniz bir üründe muhakkak paraya kıyıp FSP, Cougar, High Power, MSI, Asus, Seasonic tarzı bilindik ve güvenilir markaların PSU larını alın. Monitör tarafında da F/P olarak belki tercih edilebilir ama monitör tarafında da yine Samsung, LG, Viewsonic gibi monitörleri öneririm kalite açısından.

soulmash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enver Aydın
Gamepowerda tek bir ürün kullandım ve memnun kaldığım için eşime de aynısından aldım. Lakin çok övulecek bir durumu da yok. Kullandığım ürün fujin model kulaklık ben 500 e aldım eşime de 750 TL den almıştım. Şuan 1200 (1200 verilmez bu arada)

Ysuflix

80+ Gold
Ben fiyatı klasmanında en iyi ürünleri ürettiğini düşünüyorum Jin ve Kyojin kullanıyorum memnunum. Medusa da kullanmıştım en memnun olduğum ürünüydü. Kasalarını da gördüm güzel yani ekipman alcak olsam ilk gamepower bakarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom