Aynenklavye çok güzelmiş
e valorant silah isimleri bunlarGamepower Markasının Eski Ve Yeni Ürünleri Bu Ürünlerin Bazıları Çıkmışdı Bazıları İse Hiç Satışa Sunulmamışdı Peki Bu Ürünler Neden Kaldırıldı Siz Bu Ürünleri Biliyormusunuz Belki Çoğunuz Bilmiyor
Gamepower Spectre
Gamepower Markasının İlk Gaming Mouse'si Piyasa Fiyatı 50 60TL İdi Mouse Piyasda Kısa Bir Süre Kaldı Ve Kaldırıldı Gamepower Markasının Sitesinden Ürün Silindi.
Üretici Firma= Shenzen MotoTech Teknoloji
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Gamepower Phantom
Gamepower Markasının İlk Gaming Kulaklığı Piyasada Kısa Bir Süre Durdu Ve Kaldırıldı Piyasa Satış Fiyatı 80 100TL Arasında Değişiyordu Rampage Markası Bu Ürünü Gamepower
İle Aynı Firmaya Ürettirdi Ve Bir Anda Gamepower Phantom Piyasadan Kaldırıldı Ve Gamepower Markasının Sitesinden Kaldırıldı Şu Yönde Düşünüyorum Gamepower İçin Olan Modelleri Rampage Satın Alınca Gamepower Bu Modeli Kaldırdı.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gamepower Aegıs
Gamepower Markasının En Güzel Klavyelerinden Biri İdi Ama Saçma İdi Boşluk Tuşunun Altında Ses Tekerleği Olduğu İçin Çok Tepki Gördü Gamepower Tepkilere Aldırmadı Klavye Çıkmak Üzere İdi Ve Kaldırıldı Siteden Sosyal Medyadan Her Yerden Kaldırıldı Sadece Elimde Bu Klavye İle İlgili 2 Tane Resim Kaldı Peki Bu Klavye Neden Kaldırıldı Sizce? Rampage Aynı Kalıp İçinde Farklı Özelliklere Sahip Olan Bu Klavye'yi Ürettirmek İstedi Ve Gamepower Aegis Kalıpları Rampage Markasına Satıldı Tahminimce Piyasa Fiyatı Hakkında Bilgim Yok Tahmince 400 500TL Arası Bir Fiyatta Olucaktı.
Aynen1. ürün G900/903'den çakma, 2. ürün JD 712 (o da çakma mı bilmiyorum)'den çakma. 3.yü bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi tasarım olarak.
Aynen Çoğuda Dota Karaktelerinden Alınmışe valorant silah isimleri bunlar
Aegis'i görmüştüm daha önce, ne kadar iyi bir klavye olursa olsun asla almazdım, lan adam bileğini dayıyor oraya oyunda ses sürekli kısılıp açılır dururdu.. Bu arada tipi de Abdullah abinin geçen incelediği Rampage klavyeye çok benzemiyor mu?Gamepower Markasının Eski Ve Yeni Ürünleri Bu Ürünlerin Bazıları Çıkmışdı Bazıları İse Hiç Satışa Sunulmamışdı Peki Bu Ürünler Neden Kaldırıldı Siz Bu Ürünleri Biliyormusunuz Belki Çoğunuz Bilmiyor
Gamepower Spectre
Gamepower Markasının İlk Gaming Mouse'si Piyasa Fiyatı 50 60TL İdi Mouse Piyasda Kısa Bir Süre Kaldı Ve Kaldırıldı Gamepower Markasının Sitesinden Ürün Silindi.
Üretici Firma= Shenzen MotoTech Teknoloji
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Gamepower Phantom
Gamepower Markasının İlk Gaming Kulaklığı Piyasada Kısa Bir Süre Durdu Ve Kaldırıldı Piyasa Satış Fiyatı 80 100TL Arasında Değişiyordu Rampage Markası Bu Ürünü Gamepower
İle Aynı Firmaya Ürettirdi Ve Bir Anda Gamepower Phantom Piyasadan Kaldırıldı Ve Gamepower Markasının Sitesinden Kaldırıldı Şu Yönde Düşünüyorum Gamepower İçin Olan Modelleri Rampage Satın Alınca Gamepower Bu Modeli Kaldırdı.
Gamepower Aegıs
Gamepower Markasının En Güzel Klavyelerinden Biri İdi Ama Saçma İdi Boşluk Tuşunun Altında Ses Tekerleği Olduğu İçin Çok Tepki Gördü Gamepower Tepkilere Aldırmadı Klavye Çıkmak Üzere İdi Ve Kaldırıldı Siteden Sosyal Medyadan Her Yerden Kaldırıldı Sadece Elimde Bu Klavye İle İlgili 2 Tane Resim Kaldı Peki Bu Klavye Neden Kaldırıldı Sizce? Rampage Aynı Kalıp İçinde Farklı Özelliklere Sahip Olan Bu Klavye'yi Ürettirmek İstedi Ve Gamepower Aegis Kalıpları Rampage Markasına Satıldı Tahminimce Piyasa Fiyatı Hakkında Bilgim Yok Tahmince 400 500TL Arası Bir Fiyatta Olucaktı.
Aynen
Aynen Çoğuda Dota Karaktelerinden Alınmış
3.ü de rampage favory.1. ürün G900/903'den çakma, 2. ürün JD 712 (o da çakma mı bilmiyorum)'den çakma. 3.yü bilemiyorum.
Tabi tasarım olarak.
Evet o klavye'ye benziyor üretici firmaları aynı çünküAegis'i görmüştüm daha önce, ne kadar iyi bir klavye olursa olsun asla almazdım, lan adam bileğini dayıyor oraya oyunda ses sürekli kısılıp açılır dururdu.. Bu arada tipi de Abdullah abinin geçen incelediği Rampage klavyeye çok benzemiyor mu?
Gamepower ürün isimleri Dota 2den çalıntı
Siz de farkettiniz mi Gamepowerın bir çok ürününün ismi dota 2 kahramanlarıyla aynı. Yani birnevi gamepower isim bulmaya üşenip dotadan çalıyor. Mirana(klavye) Warlock(klavye) Ursa(mouse) Bane(mouse) Phoneix(mouse) Night stalker(mouse) Medusa(kulaklık) Luna(kulaklık) Magnus(kulaklık)...forum.donanimarsivi.com
ama aegis daha önce çıktı3.ü de rampage favoryr
Ürün kaldırıldı piyasadan kaldırılsada siteden kaldırılmaması gerekiyor benceEskiden Spectre Mouse kullanırdım, yakın zamanda değiştim. Yazılımını DH forumda bulmuştum, siteden niye sildiler aklım almıyor!
Peki Favory çakma mıAegis'i görmüştüm daha önce, ne kadar iyi bir klavye olursa olsun asla almazdım, lan adam bileğini dayıyor oraya oyunda ses sürekli kısılıp açılır dururdu.. Bu arada tipi de Abdullah abinin geçen incelediği Rampage klavyeye çok benzemiyor mu?
Gamepower ürün isimleri Dota 2den çalıntı
Siz de farkettiniz mi Gamepowerın bir çok ürününün ismi dota 2 kahramanlarıyla aynı. Yani birnevi gamepower isim bulmaya üşenip dotadan çalıyor. Mirana(klavye) Warlock(klavye) Ursa(mouse) Bane(mouse) Phoneix(mouse) Night stalker(mouse) Medusa(kulaklık) Luna(kulaklık) Magnus(kulaklık)...forum.donanimarsivi.com
3.ü de rampage favory.
Favory'nin kardeşi prime aegis'in rainbow ikiziPeki Favory çakma mı