Neler Yeni

Gamepower Mihawk vs Gamepower Mei vs Rampage Drop Plus

Hangisi

• Mei

Oylar: 1 3.8%
  • Mihawk

Oylar: 4 15.4%
  • Drop plus

Oylar: 21 80.8%

• Oy kullanan toplam üye
    26

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Gamepower Luna ve Medusa örnek olarak. Dip sesleri vardı, Luna hiç rahat değildi ve onda da dip ses vardı. Ses kasma konusunda eh iade ederdiler. Mihawk kullanmadım ama. Ben kullanmadan bir ürüne kolay kolay kötü demem dostum. Bakarım önce kullananlardan yorumlarını alır, sorun yaşayanları araştırır hep aynı sorun varsa ben artık o ürünü önermem. Ya da 20 30tl üstüne daha iyi bir ürün varsa önermem :).
peki daha önce gamepowerın mouseunu kullandın mı

T.P.G.

80+ Titanium
peki daha önce gamepowerın mouseunu kullandın mı
Mouse olarak arkadaşımda Bane vardı. Birkaç ay sonra atlama yapmaya başlamıştı. Onun dışında hatırlamıyorum zaten çevremde çok fazla GP ürünü kullanan yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama hor kullanmadı hiç düşürmedi yere. Neden oldu atlama bilemiyorum.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
daha önce kullandmadığın nası da belli ama

d

daha önce gamepowerın mouse unu kullandın mı @Yasin Çelik knk gamepower ıcarusla yaşadığın deneyimi anlatır mısın
ursa deneyimledim ve beğenmedim kulaklık olarak da luna deneyimledim meh yani

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
gamepower ıcarus kullandın mı hiç ayrıca ursanın neresı kötü kaç kere kullandın satın mı aldın ykosa arkadaşında mı test ettin ki büyük ihtimalle ikinci ayrıca zaten sana avukat davasından sinirliyim kardeşim hiç tartışmaya girmek istemiyorum seninle

T.P.G.

80+ Titanium
Luna beni çok rahatsız etti 1 saat kullanımda. Sana da oldu mu?

gamepower ıcarus kullandın mı hiç ayrıca ursanın neresı kötü kaç kere kullandın satın mı aldın ykosa arkadaşında mı test ettin ki büyük ihtimalle ikinci ayrıca zaten sana avukat davasından sinirliyim kardeşim hiç tartışmaya girmek istemiyorum seninle
Aslında GP markasından beni uzaklaştıran şey elime geçen birkaç ürünü. Klavye bakımından alınir ama o konuda güveniyorum. Ama sadece o konuda.

Oduncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bekir budak

Aslında GP markasından beni uzaklaştıran şey elime geçen birkaç ürünü. Klavye bakımından alınir ama o konuda güveniyorum. Ama sadece o konuda.
Gamepower luna ve medusaya göre rahatlık olarak corsair hs 50 pro daha mı rahattır hocam? Çok soruyorum ama kararsız kaldığımdan araştırıyorum.

T.P.G.

80+ Titanium
Gamepower luna ve medusaya göre rahatlık olarak Corsair hs 50 pro daha mı rahattır hocam? Çok soruyorum ama kararsız kaldığımdan araştırıyorum.
Evet. Daha rahat. Sadece terlettiği için çıkarıyordum ama Luna ve Medusa da terletiyor. Zaten araştırman en doğrusu ne kadar aaklınasoru takılıraa o kadar sor :).

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
daha önce gamepowerın mouse unu kullandın mı @Yasin Çelik knk gamepower ıcarusla yaşadığın deneyimi anlatır mısın
Anlatılmaz yaşanır. Gayet güzel mouse. 9 tuşu var. Macroları atayıp kullanıyorum. Malzeme kalitesi de güzel. Alınabilir.

Oduncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Bekir budak
Evet. Daha rahat. Sadece terlettiği için çıkarıyordum ama Luna ve Medusa da terletiyor. Zaten araştırman en doğrusu ne kadar aaklınasoru takılıraa o kadar sor :).
Teşekkür ederim. Hs 50 proyu almayı düşünüyorum ama mesela rampage drop plus kulaklıkta kafam daha rahat olucakmış gibi geliyo. Resimlerde gördüğüm kadarıyla hs50 pronun çok esneyebilme özelliği yok kafamı biraz sıkacakmış gibi yanlardan

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

normalde kraken te kullanıyordum rahatlık olarak pek preoblemi yok ama ses kalitesi olarak rahatsız etti .

peki tamam :D icarus kullanmadım ursayı da ödünç aldım 2 haftalık

avukat dizebildiniz mi bari ?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
normalde kraken te kullanıyordum rahatlık olarak pek preoblemi yok ama ses kalitesi olarak rahatsız etti .

peki tamam :D icarus kullanmadım ursayı da ödünç aldım 2 haftalık

avukat dizebildiniz mi bari ?
Kardeşim sen bana sınav mısın sanki buranın sahibiymiş gibi konuşuyor birde

İnceleme yapar misın dostum, ya d yaptıysanlink atar mısın merak ettim :)?
Knk bafır adam videosunu çekti bakabilirsin

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Kardeşim sen bana sınav mısın sanki buranın sahibiymiş gibi konuşuyor birde

Knk bafır adam videosunu çekti bakabilirsin
tamam kanka diyaloğa girmeyebilirsin benle sana kalmış o yani benim sizle bir derdim yok.

Top Bottom