Neler Yeni

Gamepower Mihawk vs Gamepower Mei vs Rampage Drop Plus

Hangisi

• Mei

Oylar: 1 3.8%
  • Mihawk

Oylar: 4 15.4%
  • Drop plus

Oylar: 21 80.8%

• Oy kullanan toplam üye
    26

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
tamam kanka diyaloğa girmeyebilirsin benle sana kalmış o yani benim sizle bir derdim yok.
Kardeşim o adamın derdi var sen gitmişsin Bordo sono ovokot mo totocoz abi konu dışı isterse dişçi sorsun KONU DIŞI istediğini açar Abdullah abi karışmıyor sen kimsin de karışıyorsun birde böyle hassas bir konuda

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Kardeşim o adamın derdi var sen gitmişsin Bordo sono ovokot mo totocoz abi konu dışı isterse dişçi sorsun KONU DIŞI istediğini açar Abdullah abi karışmıyor sen kimsin de karışıyorsun birde böyle hassas bir konuda
ben bu foruma özellikle yaş kitlesine uygun olmadığını düşündüğüm için öyle yazdım eğer zaten hassas bir konuysa böyle hayatınla ilgili buraya yazmazssın yani. bir üye olarak cevap verdim.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
ben bu foruma özellikle yaş kitlesine uygun olmadığını düşündüğüm için öyle yazdım eğer zaten hassas bir konuysa böyle hayatınla ilgili buraya yazmazssın yani. bir üye olarak cevap verdim.
Hala anlamamışsın knk bak adam konu dışı açmış anladın mı istediğini yazar bak hadi o yazdığını geçtim ki geçilmez de sonra ben sadece fikrimi yazdım yazmışsın o yazıdan sonra özrün kabahatinden beter

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Hala anlamamışsın knk bak adam konu dışı açmış anladın mı istediğini yazar bak hadi o yazdığını geçtim ki geçilmez de sonra ben sadece fikrimi yazdım yazmışsın o yazıdan sonra özrün kabahatinden beter
tamam yazssın yazmasın demiyorum buraya uygun değil diyorum.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri