Neler Yeni

Gamepower Ogre mi ? Katana mı ?

Gamepower Katana mı ? yoksa Gamepower Ogre mi ?

• Oy kullanan toplam üye
    13

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Teşekkürler Hocam , Gamepower Saber 'i mi tercih edersiniz yoksa Gamepower Katana 'yı mı ?
Katana tercih ederim. Bilek desteği büyük bir artı. Hayatımda hiç bilek desteği kullanmadım, taa ki Ogre RGB ye sahip olana kadar. Gerçekten bilek desteksiz yapamam bundan sonra, aşırı rahatlık sağlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Talha Demir
Bende saber kullaniyorum mukemmel kaliteli ışıkları birazdaha fazla olsa daha iyi olur ama 330 TL sonuçta
Abdullah abinin yaptığı inceleme videosundaki gibi zaman geçtikçe çınlama sesinde artma var mı ? Varsa kullanıma etki ediyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katana tercih ederim. Bilek desteği büyük bir artı. Hayatımda hiç bilek desteği kullanmadım, taa ki Ogre RGB ye sahip olana kadar. Gerçekten bilek desteksiz yapamam bundan sonra, aşırı rahatlık sağlıyor.
Ogre klavyeniz şuan ne durumda , herhangi bir sorun yaşadınız mı? Abdullah abinin uzun kullanım videosunda dediği gibi yay çınlamasında artma veya bilek desteğinde izler oluşma gibi. Önerir mısınız bu klaveyeyi yoksa katana mı tercih etmeliyim ?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Abdullah abinin yaptığı inceleme videosundaki gibi zaman geçtikçe çınlama sesinde artma var mı ? Varsa kullanıma etki ediyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ogre klavyeniz şuan ne durumda , herhangi bir sorun yaşadınız mı? Abdullah abinin uzun kullanım videosunda dediği gibi yay çınlamasında artma veya bilek desteğinde izler oluşma gibi. Önerir mısınız bu klaveyeyi yoksa katana mı tercih etmeliyim ?
Bende sorun yok bence abdullah abi bi tık abarttı veya onun ürününde sıkıntı çıktı ben olsam garantiye yollar geçerdim

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Merhaba arkadaşlarım ve Hocalarım ben klavye almak istiyorum ama hangisi daha iyi karar veremedim doğrusu . İkisinin de fiyatları birbirine yakın , sizlerin de düşüncelerini almak isterim ...
Katanın yan taraftan çıkan ledleri çok güzel gibi ama bilek desteği hoşuma gitmedi , Ogrenin ise bilek desteği çok güzel ... (öznel bir yargıdır.)

Gamepower Katana link ;

Gamepower Ogre link ;
Bana kalırsa 3 ü de 1 kuruş para etmez

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hemen hemen 7 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Bir miktar yay çınlaması var ancak dikkatli dinlemediğin sürece duymazsın.
Bilek desteğinde o tarz izlere rastlamadım, hala düzgün duruyor. Ancak sol bileğimi koyduğum kısımda bir miktar çökme oluştu.
Bu çökme ergonomik açıdan bir dezavantaj teşkil etmiyor. Hatta çökük olması bileğimin daha iyi oturmasını sağladı diyebilirim.
Çok memnun olsam da bu klavyeyi almanı önermem. Çünkü ben bu klavyeyi 7 ay önce aldım.
O zamanların güzel klavyelerindendi ancak son üretimlerde çok fazla tuş basmama sorunu ortaya çıkıyor.
Bu bütçede favorim aşağıdaki klavyedir. 375 TL fiyata, ses tekerleği, RGB ve Red Switch bir klavye, gerçekten harika.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Talha Demir
Hemen hemen 7 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Bir miktar yay çınlaması var ancak dikkatli dinlemediğin sürece duymazsın.
Bilek desteğinde o tarz izlere rastlamadım, hala düzgün duruyor. Ancak sol bileğimi koyduğum kısımda bir miktar çökme oluştu.
Bu çökme ergonomik açıdan bir dezavantaj teşkil etmiyor. Hatta çökük olması bileğimin daha iyi oturmasını sağladı diyebilirim.
Çok memnun olsam da bu klavyeyi almanı önermem. Çünkü ben bu klavyeyi 7 ay önce aldım.
O zamanların güzel klavyelerindendi ancak son üretimlerde çok fazla tuş basmama sorunu ortaya çıkıyor.
Bu bütçede favorim aşağıdaki klavyedir. 375 TL fiyata, ses tekerleği, RGB ve Red Switch bir klavye, gerçekten harika.
Teşekürler, bakarım onada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,220
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom