Yay sesi düzelmez iade edinKlavye sıfır daha bugün kargodan geldi ama neredeyse her tuştan yay sesi geliyor. Klavye kasasına vuruncada ses geliyor. Bu zamanla düzelir mi yoksa iademi etmeliyim.
Video atabilsem atacağım ama atamıyorum maalesef. Her tuşa tıkladığımda arkadan yay sesi geliyor. Rgb si hoşuma gittiği için almıştım. İzlediğim videolarda yay sesi falan yoktu.Hocam kronik sorunlu bir model bizlere keşke sorsaydiniz gamepower gamebooster gibi 500-600 TL ye mekanik klavye satan bir markadan bunu beklememek imkansız kalitesiz switch kullanıyorlar cunku
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yay sesi düzelmez iade edin
İzlediğiniz videolarda bunu söylemez Abdullah abinin ogre RGB videosu vardi orda söylüyordu yay sesi var diyeVideo atabilsem atacağım ama atamıyorum maalesef. Her tuşa tıkladığımda arkadan yay sesi geliyor. Rgb si hoşuma gittiği için almıştım. İzlediğim videolarda yay sesi falan yoktu.
Tuşlara hafif bastığımda pek ses gelmiyor ama normal kullanımda azda olsa bir yay sesi geliyor arkadan. İlk defa mekanik bir klavye kullanıyorum. Normaldir diye düşünmüştüm yinede bir sorayım dedim. 800tl gibi bir fiyata almıştım bu klavyeyi.Artık binlerce liralık klavyelerden bile çatır çatır ses geliyor. Günümüzde 500-600 TL maalesef mekanik bir klavye için düşük bir ücret haline geldi. Ne kadar ekmek o kadar köfte yani.