Neler Yeni

Yardım Gamepower Ogre RGB Kırmızı switch yay sesi

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Klavye sıfır daha bugün kargodan geldi ama neredeyse her tuştan yay sesi geliyor. Klavye kasasına vuruncada ses geliyor. Bu zamanla düzelir mi yoksa iademi etmeliyim.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
Hocam kronik sorunlu bir model bizlere keşke sorsaydiniz gamepower gamebooster gibi 500-600 TL ye mekanik klavye satan bir markadan bunu beklememek imkansız kalitesiz switch kullanıyorlar cunku
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye sıfır daha bugün kargodan geldi ama neredeyse her tuştan yay sesi geliyor. Klavye kasasına vuruncada ses geliyor. Bu zamanla düzelir mi yoksa iademi etmeliyim.
Yay sesi düzelmez iade edin

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kronik sorunlu bir model bizlere keşke sorsaydiniz gamepower gamebooster gibi 500-600 TL ye mekanik klavye satan bir markadan bunu beklememek imkansız kalitesiz switch kullanıyorlar cunku
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yay sesi düzelmez iade edin
Video atabilsem atacağım ama atamıyorum maalesef. Her tuşa tıkladığımda arkadan yay sesi geliyor. Rgb si hoşuma gittiği için almıştım. İzlediğim videolarda yay sesi falan yoktu.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
ArtiAnius
Video atabilsem atacağım ama atamıyorum maalesef. Her tuşa tıkladığımda arkadan yay sesi geliyor. Rgb si hoşuma gittiği için almıştım. İzlediğim videolarda yay sesi falan yoktu.
İzlediğiniz videolarda bunu söylemez Abdullah abinin ogre RGB videosu vardi orda söylüyordu yay sesi var diye

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Artık binlerce liralık klavyelerden bile çatır çatır ses geliyor. Günümüzde 500-600 TL maalesef mekanik bir klavye için düşük bir ücret haline geldi. Ne kadar ekmek o kadar köfte yani.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık binlerce liralık klavyelerden bile çatır çatır ses geliyor. Günümüzde 500-600 TL maalesef mekanik bir klavye için düşük bir ücret haline geldi. Ne kadar ekmek o kadar köfte yani.
Tuşlara hafif bastığımda pek ses gelmiyor ama normal kullanımda azda olsa bir yay sesi geliyor arkadan. İlk defa mekanik bir klavye kullanıyorum. Normaldir diye düşünmüştüm yinede bir sorayım dedim. 800tl gibi bir fiyata almıştım bu klavyeyi.

Top Bottom