Gamepower ogre rgb stok

Reaksiyon skoru
37
Beyler gamepower ogre rgb almayı düşünüyorum ama stoklarda yok herhangi bir bilgisi olan varmı ya da yapılan bir açıklama eğer gelmiyecekse şöyle 400 450 tl rgb mekanik klavye önerir misiniz?

Eylül 2 haftayı bekle
Post automatically merged:

Bende alacam bir satıcıya eposta yoluyla sordum

Eylül 2 haftayı bekle

Çok teşekkürler

Eylül 2 haftayı bekle

Peki net bit bilgimi yoksa tahmin falanmı

Beyler gamepower ogre RGB almayı düşünüyorum ama stoklarda yok herhangi bir bilgisi olan varmı ya da yapılan bir açıklama eğer gelmiyecekse şöyle 400 450 TL RGB mekanik klavye önerir misiniz?
razer cynosa chroma öneririm ama mekanik değil

Beyler gamepower ogre RGB almayı düşünüyorum ama stoklarda yok herhangi bir bilgisi olan varmı ya da yapılan bir açıklama eğer gelmiyecekse şöyle 400 450 TL RGB mekanik klavye önerir misiniz?
Gamepower ürünleri biraz riskli, Saber kullanıyorum ben, şuanlık sorun yok ama daha kaliteli bir ürüne yönelmeni öneririm. Gamepower ürünleri ile sorun yaşayan bir çok kişi var.

Gamepower ürünleri biraz riskli, Saber kullanıyorum ben, şuanlık sorun yok ama daha kaliteli bir ürüne yönelmeni öneririm. Gamepower ürünleri ile sorun yaşayan bir çok kişi var.

Evet yay sesi sıkıntısi olduğunu duymuştum ama başka bir sorun duymadım. Bu işler birazda şans işi gibi geliyor bana

Tahmini
Ayrıca ogreyi almak istemede özel bir sebebin var mı şu an calypsoyla gidip geliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,800
Üyeler
190,978
Son üye
tavukdoner235
Geri