Neler Yeni

Yardım Gamepower Overlord alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
Bütçe
600
Öncelikle iyi bayramlar.
Hepsiburada'da Gamepower Overlord ürününü buldum 569TL idi 25TL kupon ile 544TL ye düştü.
Bunu almayı düşünüyorum ama genelde Valorant CS gibi oyunlar oynadığım için Kahverengi, Siyah, Mavi tuşlardan hangisini seçmeliyim pek emin değilim. Galiba kahverengini seçmeliyim.
Son olarak bu fiyat bandında bu klavyeden başka önerebileceğiniz klavye var mı? Yoksa bu iyi mi?

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Gamepowerin herşeyinden uzak dur akıl sağlığını kaybetmemen için.

En İyi Cevap
1
Ben siyah switch modelini kullanıyorum memnunum 350 tl ye almıştım. alalı 6-7 ay oluyor bir sorunla karşılaşmadım

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
gamepower kuaklıgını kullanıyorum gayet iyi ama klavyesini bilemem

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Neden öyle dediniz ki?
Gamepowerin medusa modeli kulaklığını kullanıyorum. Mikrofonu dip sesli, bazen mikrofonu ağzına sokunca karşı taraf anca sesini duyuyor. Klavyesinde tuşları sıkıntılı birkaç kullanımdan sonra tuşları 2 defa basıyor yada zorlayınca anca basıyor. Kısacası ürünleri kaliteli değil. 500-600 tl vereceğine üzerine birkaç bişey daha koyup daha kaliteli markalara yönelmeni tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İbrahim Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepowerin medusa modeli kulaklığını kullanıyorum. Mikrofonu dip sesli, bazen mikrofonu ağzına sokunca karşı taraf anca sesini duyuyor. Klavyesinde tuşları sıkıntılı birkaç kullanımdan sonra tuşları 2 defa basıyor yada zorlayınca anca basıyor. Kısacası ürünleri kaliteli değil. 500-600 TL vereceğine üzerine birkaç bişey daha koyup daha kaliteli markalara yönelmeni tavsiye ederim.
Peki önericeğiniz bir klavye var mı?

Top Bottom