Neler Yeni

Yardım GamePower Rezilliği

Emir361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir
Selamlar arkadaşlar,iyi günler. Dün elime GamePower'ın
GPR24C1MS144 modeli ulaştı. İlk gün her şey harikaydı kalite bakımından görüntü bakımından felan tatmin ediciydi. Fakat sabah monitörü açtığımda CS:GO'ya girdim ve çözünürlük değiştirdim.Ondan sonra olan oldu... Monitörü yatay ve dikey olarak 4 siyah çizgi kapladı.Hangi hz veya çözünürlük değerlerine alırsam alayım mutlaka görüntü tam olarak monitör ekranını kaplamıyor ve 4 siyah şeritin arasında sıkışıyor. Ayrıca monitörü kapattığım zaman da siyah çizgiler orda gözüküyor ve hemen yanından da incecik mavi bir çizgi geçmekte.Kısaca arkadaşlar bu monitör kaynaklı bir sorun mu? Eğer öyleyse direk iade edeceğim ve 1200-1350 tl arası başka bir 144hz monitör alacağım.Ancak bu insanın sabah sabah ruhunu emen lanet soruna çözüm bulursanız çok sevinirim, iyi günler dilerim :)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
GamePower almayın deyince fEpE fEpE diye çığırtkanlık yapıyorlar bir de.

İade et dostum. Hayatının en büyük teknoloji hatasını yapmışsın. Şimdi düzelse 2 ay sonra bilemedin 2 sene sonra başka başka sorunlar çıkacak.

Emir361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum monitör ihtiyacım acil olarak vardı ve mecbur aldım. 1200-1400 arası önerebilceğin kaliteli tatmin edici bir monitör var mıdır peki?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Dostum monitör ihtiyacım acil olarak vardı ve mecbur aldım. 1200-1400 arası önerebilceğin kaliteli tatmin edici bir monitör var mıdır peki?
1400e belki yoktur ama 1500 çok sağlam monitörler var zaten gamepower markasını önerilmeside pek hoşuma gitmiyor klavyesini felan öneriyorlar baskılı değil diye silinmez diye düşünüyorlar 200tl veriyorsun 1.5yıl sonra siliniyor.Kısacası hata yapmışsın nasıl geri dönebiliyorsan dönmelisin.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Garantiye yollayabilirsin, iade et yenisini al

cgtytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Çağatay Turan
Gamepowerlık bi durum ne burda anlamadım. Herhangi bir başka monitör de alsan bi sorunla karşılaşabilirsin.. şans işi

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
1400e belki yoktur ama 1500 çok sağlam monitörler var zaten gamepower markasını önerilmeside pek hoşuma gitmiyor klavyesini felan öneriyorlar baskılı değil diye silinmez diye düşünüyorlar 200tl veriyorsun 1.5yıl sonra siliniyor.Kısacası hata yapmışsın nasıl geri dönebiliyorsan dönmelisin.
samsung mediamarktaki 144hz 4ms olan 1.3k iyi değil mi

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Gamepowerlık bi durum ne burda anlamadım. Herhangi bir başka monitör de alsan bi sorunla karşılaşabilirsin.. şans işi
Katılıyorum. Samsung yada AOC alsa 1 günden daha kısa sürede bozulurdu. Gamepower fEpE abi.

cgtytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Çağatay Turan

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Selamlar arkadaşlar,iyi günler. Dün elime GamePower'ın
GPR24C1MS144 modeli ulaştı. İlk gün her şey harikaydı kalite bakımından görüntü bakımından felan tatmin ediciydi. Fakat sabah monitörü açtığımda CS:GO'ya girdim ve çözünürlük değiştirdim.Ondan sonra olan oldu... Monitörü yatay ve dikey olarak 4 siyah çizgi kapladı.Hangi hz veya çözünürlük değerlerine alırsam alayım mutlaka görüntü tam olarak monitör ekranını kaplamıyor ve 4 siyah şeritin arasında sıkışıyor. Ayrıca monitörü kapattığım zaman da siyah çizgiler orda gözüküyor ve hemen yanından da incecik mavi bir çizgi geçmekte.Kısaca arkadaşlar bu monitör kaynaklı bir sorun mu? Eğer öyleyse direk iade edeceğim ve 1200-1350 TL arası başka bir 144hz monitör alacağım.Ancak bu insanın sabah sabah ruhunu emen lanet soruna çözüm bulursanız çok sevinirim, iyi günler dilerim :)
Akılsız başın cezasını ayaklar çeker demiş atalarımız. Monitörü kapattığın zaman görünmesi normal değil mavi çizgi ise hiç normal değil. İade etmeni öneririm. Önermeyince, almayın diyince de marka takıntılı mısınız? Ne güzel f/p ürün diyorlar. Uzun vadede üzün ürünler sizinki ise çok kısa vadede üzmüş :D

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bunu diyen kişi gp mouse kullanıyo. Bu forumun en bilmişi sen olabilir misin :D
Ben GP'nin mouse ve klavyesine hiçbir zaman laf etmedim. Sorunları var ama alınır mı alınır. Lakin monitör gibi sistemin en önemli bileşenini gidip GP almak ahmaklıktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,278
Üyeler
163,462
Son üye
dursun1838
Top Bottom