Neler Yeni

GamePower Saber RGB Tuş Basmıyor

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Benim f12 tuşunda hiç basmama sorunu oldu yalnız multimetre ile ölçtüğümde switch mükemmel çalışıyordu ancak bu tuş basışı algılanmıyordu smd transistörle ilgili bir sıkıntıydı sanırım ertesi gün hiçbir müdahale yapmadığım halde kendi kendine çalışmaya başladı garip bir durum... 5 ay oldu şuan sorunsuz.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
The End
Bende 6 ay önce aldım 2 ay önce içini açıp temizledim düzeldi tekrar W takılma sorunu oldu şuan fırça ile temizledim klavye parlıyor ama kompresörle temizlemek lazım tozlar switchin içine hava tutmak çözüm olur hava tutarken switche hafif basarsanız hava daha rahat girer.

J4UNE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet-Çetinkaya
Dün aynı durum, 'W' tuşunda başıma geldi. Bazen basıyor, bazen de basmıyordu. Switch'e yağsız kontak sprey'i sıktım. Böylelikle düzeldi. @Yasin Çelik arkadaşımızın önerdiği üzerine WD-40 sprey de sıkabilirsiniz lakin bunu tekrarladıkça switch içi balçık gibi olmaya başlar. Bundan dolayı yağsız kontak sprey'i öneririm. Daha uçucu olduğu için elektronik devreler için uygun, uçar ve iz bırakmaz.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Dün aynı durum, 'W' tuşunda başıma geldi. Bazen basıyor, bazen de basmıyordu. Switch'e yağsız kontak sprey'i sıktım. Böylelikle düzeldi. @Yasin Çelik arkadaşımızın önerdiği üzerine WD-40 sprey de sıkabilirsiniz lakin bunu tekrarladıkça switch içi balçık gibi olmaya başlar. Bundan dolayı yağsız kontak sprey'i öneririm. Daha uçucu olduğu için elektronik devreler için uygun, uçar ve iz bırakmaz.
Niye sorunlu klavye alıyorsunuz anlamıyorum.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
The End
Sorun çözüldü.

Top Bottom