Peki ya Türkçe harfler fabrikasyon değil ya o yüzden pek yakın değilimBilek desteği artısı yüzünden Ogre alırdım. Ogre kullanıyorum
3 aydan uzun süredir kullanıyorum ve herhangi bir soyulma yok.
Klavyede küçük enter bulunuyor, bu bir çok kişi tarafından bir eksi olarak görülse de hayatım boyunca hep büyük enter kullanan ben, küçük entera 2-3 saatte alıştım. Büyük enterı aratmıyor.
Aynı şekilde hayatımda hiç bilek desteği kullanmadım, klavyeye sahip olmadan önce de gereksiz bir şey olduğunu düşünüyordum. Ama bilek desteğini kullanınca dünya varmış dedim, gerçekten büyük konfor.
Saber da blue red switch farkı nedir?Bilek desteği artısı yüzünden Ogre alırdım. Ogre kullanıyorum
3 aydan uzun süredir kullanıyorum ve bilek desteğinde herhangi bir soyulma yok.
Klavyede küçük Enter bulunuyor, bu bir çok kişi tarafından bir eksi olarak görülse de hayatım boyunca hep büyük Enter kullanan ben, küçük Enter'a 2-3 saatte alıştım. Büyük enterı aratmıyor.
Aynı şekilde hayatımda hiç bilek desteği kullanmadım, klavyeye sahip olmadan önce de gereksiz bir şey olduğunu düşünüyordum. Ama bilek desteğini kullanınca dünya varmış dedim, gerçekten büyük konfor.
Beni rahatsız etmedi, herhangi bir silinme durumu da yok.Peki ya Türkçe harfler fabrikasyon değil ya o yüzden pek yakın değilim
Red switch daha sessizdir, blue switch ise daha çok ses yapar. Alacaksan red switch al, blue switch bir süre sonra başını şişirir.Saber da blue red switch farkı nedir?
TeşekkürlerBeni rahatsız etmedi, herhangi bir silinme durumu da yok.
Red switch daha sessizdir, blue switch ise daha çok ses yapar. Alacaksan red switch al, blue switch bir süre sonra başını şişirir.