kankam ortalam bi kulaklık yorumlar yarı yarıya yanı sana kalmış dedigim gibi ortalama bi kulaklık eger 30tl daha eklerim dersen n11 de gamepower medusa 200 e varArkadaşlar gamepower tinker v2, 169 TL ye alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum
220 tl olanı diyorsun sanırım. Güzele benziyor. Medusa mı iyi mei mi iyi bilgin var mı?kankam ortalam bi kulaklık yorumlar yarı yarıya yanı sana kalmış dedigim gibi ortalama bi kulaklık eger 30tl daha eklerim dersen n11 de gamepower medusa 200 e var
mei de çok iyi kullanıp memnun kalan çok kişi var220 TL olanı diyorsun sanırım. Güzele benziyor. Medusa mı iyi mei mi iyi bilgin var mı?
70 tl lik fiyat farkına değer mi acaba videolarını izledim çok yakın performansları var. Genel olarak medusa öneren daha çokmei de çok iyi kullanıp memnun kalan çok kişi var
İncehesap taki, Gaming gecesi bekle derim ben, bugün aldım saat 10 da başladı normal de, 310 tl olan kulaklığı 199 tl aldım bilgin olsun.Arkadaşlar gamepower tinker v2, 169 TL ye alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum
baktım ben bugünküne luna almışsındır.İncehesap taki, Gaming gecesi bekle derim ben, bugün aldım saat 10 da başladı normal de, 310 TL olan kulaklığı 199 TL aldım bilgin olsun.![]()