I Auditore I
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
200 tl bütçem var hangisi daha iyidir?
H2016D200 TL bütçem var hangisi daha iyidir?
Teşekkürler. Gamepower daha bilindik marka olduğu için bana daha iyi gibi gelmişti ama iyiki foruma sormuşum. Teşekkürler.H2016D
Tartışmaya bile gerek yok.Switch & Hub Modelleri ve Fiyatları - n11
Switch & Hub ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Switch & Hub çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Şaka yapıyorsunuz galiba gp bilindik bir marka mı çin malı fason ürünleri logolayan bir markayı,Teşekkürler. Gamepower daha bilindik marka olduğu için bana daha iyi gibi gelmişti ama iyiki foruma sormuşum. Teşekkürler.
Pek bilgim yok bu konularda da. Gamenote mi havit ?Şaka yapıyorsunuz galiba gp bilindik bir marka mı çin malı fason ürünleri logolayan bir markayı,
Yurtdışında düşük bütçeliler için çok bilindik bir marka olan havitle mi karşılaştırıyorsunuz
Türkiye içinde bilindik bir marka havit'de çin malı gamepower dediğiniz gibi fason yani oem üretim yapıyor yani üreticiye gidiyor kalıp ve özellikleri belirtip üreticiye ürün ürettiriyor havit'de farklı markalara ürün üreten bir marka hem burda havit vs gamepower karşılaştırmak çok saçma olur iki markanında birbirinden iyi ve kötü ürünleri var burda kısacası üründen ürüne değişir buŞaka yapıyorsunuz galiba gp bilindik bir marka mı çin malı fason ürünleri logolayan bir markayı,
Yurtdışında düşük bütçeliler için çok bilindik bir marka olan havitle mi karşılaştırıyorsunuz
Bence gamenote200 TL bütçem var hangisi daha iyidir?
Gamegaraj distribütörlüğünde Türkiye'ye girdikleri yeni girdiler.Pek bilgim yok bu konularda da. Gamenote mi havit ?
Tamam teşekkür ettim, gamenote alacağım.Gamegaraj distribütörlüğünde Türkiye'ye girdikleri yeni girdiler.
Gamenote havit.
Yok havitle gpnin karşılaştırılacak bir ürünü yok marka karşılaştırıyormuş gibi gözüküyor olabilir ama model karşılaştırıyorum böyle gözükmesinin nedeni gpnin iyi bir ürünü yok varsa yazarsanız sevinirim benim kastettiğim gp kalitesiz parçalar kullanıyor havit ise bütçesine göre gayet kaliteli parçalar kullanıyor.Türkiye içinde bilindik bir marka havit'de çin malı gamepower dediğiniz gibi fason yani oem üretim yapıyor yani üreticiye gidiyor kalıp ve özellikleri belirtip üreticiye ürün ürettiriyor havit'de farklı markalara ürün üreten bir marka hem burda havit vs gamepower karşılaştırmak çok saçma olur iki markanında birbirinden iyi ve kötü ürünleri var burda kısacası üründen ürüne değişir bu
Yok bence iki markanın'da sitesini açıp bakmanızı tavsiye ederim isterseniz ben sizin için bir kaç tane ürünü'nü karşılaştırabilirim gamepower kalitesiz parçalar mı kullanıyor onu bilemem çünkü tüm gamepower ürünlerini kullanmadım ama kullandığım gamepower ürünleri gayet kaliteli idiYok havitle gpnin karşılaştırılacak bir ürünü yok marka karşılaştırıyormuş gibi gözüküyor olabilir ama model karşılaştırıyorum ve gpnin iyi bir ürünü yok yazarsanız sevinirim benim kastettiğim gp kalitesiz parçalar kullanıyor havit ise bütçesine göre gayet kaliteli parçalar kullanıyor.
Gamepowerın neredeyse tüm klavyelerini kullandım gp saber kullandım rezildi tuş basmamalar, tutukluk yapmalar,1 tuşa basınca 9 tane tuşa basmış gibi yazı yazması ve delirten çınlama sesleri bunlar yeterli sanırım kendim bir ara gp saber aldım. Arkadaşım kulaklığını ve ogreyi aldı ikisi de rezildi benzer sorunlar yaşandı yani kısacası gp kötüdür şudur budur diye bir tarafımdan sallamıyorum kullandım ki diyorum ve asla önermiyorum.Yok bence iki markanın'da sitesini açıp bakmanızı tavsiye ederim isterseniz ben sizin için bir kaç tane ürünü'nü karşılaştırabilirim gamepower kalitesiz parçalar mı kullanıyor onu bilemem çünkü tüm gamepower ürünlerini kullanmadım ama kullandığım gamepower ürünleri gayet kaliteli idi
bu arada havit'i kötülemiyorum gayet iyi bir markadır ilk gördüğümde Türkiye'ye gelmesini çok istemiştim darısı diğer markalara