Neler Yeni

Gamepower Tinker vs Gamenote H2016D

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Teşekkürler. Gamepower daha bilindik marka olduğu için bana daha iyi gibi gelmişti ama iyiki foruma sormuşum. Teşekkürler.
Şaka yapıyorsunuz galiba gp bilindik bir marka mı çin malı fason ürünleri logolayan bir markayı,
Yurtdışında düşük bütçeliler için çok bilindik bir marka olan havitle mi karşılaştırıyorsunuz :rolleyes:

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Şaka yapıyorsunuz galiba gp bilindik bir marka mı çin malı fason ürünleri logolayan bir markayı,
Yurtdışında düşük bütçeliler için çok bilindik bir marka olan havitle mi karşılaştırıyorsunuz :rolleyes:
Pek bilgim yok bu konularda da. Gamenote mi havit ?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bence gamenote.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Türkiye içinde bilindik bir marka havit'de çin malı gamepower dediğiniz gibi fason yani oem üretim yapıyor yani üreticiye gidiyor kalıp ve özellikleri belirtip üreticiye ürün ürettiriyor havit'de farklı markalara ürün üreten bir marka hem burda havit vs gamepower karşılaştırmak çok saçma olur iki markanında birbirinden iyi ve kötü ürünleri var burda kısacası üründen ürüne değişir bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence gamenote

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Herkes Gamenote demiş mikrofon olarak da iyi midir peki? h2016d modelinin.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Türkiye içinde bilindik bir marka havit'de çin malı gamepower dediğiniz gibi fason yani oem üretim yapıyor yani üreticiye gidiyor kalıp ve özellikleri belirtip üreticiye ürün ürettiriyor havit'de farklı markalara ürün üreten bir marka hem burda havit vs gamepower karşılaştırmak çok saçma olur iki markanında birbirinden iyi ve kötü ürünleri var burda kısacası üründen ürüne değişir bu
Yok havitle gpnin karşılaştırılacak bir ürünü yok marka karşılaştırıyormuş gibi gözüküyor olabilir ama model karşılaştırıyorum böyle gözükmesinin nedeni gpnin iyi bir ürünü yok varsa yazarsanız sevinirim benim kastettiğim gp kalitesiz parçalar kullanıyor havit ise bütçesine göre gayet kaliteli parçalar kullanıyor.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Yok havitle gpnin karşılaştırılacak bir ürünü yok marka karşılaştırıyormuş gibi gözüküyor olabilir ama model karşılaştırıyorum ve gpnin iyi bir ürünü yok yazarsanız sevinirim benim kastettiğim gp kalitesiz parçalar kullanıyor havit ise bütçesine göre gayet kaliteli parçalar kullanıyor.
Yok bence iki markanın'da sitesini açıp bakmanızı tavsiye ederim isterseniz ben sizin için bir kaç tane ürünü'nü karşılaştırabilirim gamepower kalitesiz parçalar mı kullanıyor onu bilemem çünkü tüm gamepower ürünlerini kullanmadım ama kullandığım gamepower ürünleri gayet kaliteli idi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada havit'i kötülemiyorum gayet iyi bir markadır ilk gördüğümde Türkiye'ye gelmesini çok istemiştim darısı diğer markalara

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yok bence iki markanın'da sitesini açıp bakmanızı tavsiye ederim isterseniz ben sizin için bir kaç tane ürünü'nü karşılaştırabilirim gamepower kalitesiz parçalar mı kullanıyor onu bilemem çünkü tüm gamepower ürünlerini kullanmadım ama kullandığım gamepower ürünleri gayet kaliteli idi
bu arada havit'i kötülemiyorum gayet iyi bir markadır ilk gördüğümde Türkiye'ye gelmesini çok istemiştim darısı diğer markalara
Gamepowerın neredeyse tüm klavyelerini kullandım gp saber kullandım rezildi tuş basmamalar, tutukluk yapmalar,1 tuşa basınca 9 tane tuşa basmış gibi yazı yazması ve delirten çınlama sesleri bunlar yeterli sanırım kendim bir ara gp saber aldım. Arkadaşım kulaklığını ve ogreyi aldı ikisi de rezildi benzer sorunlar yaşandı yani kısacası gp kötüdür şudur budur diye bir tarafımdan sallamıyorum kullandım ki diyorum ve asla önermiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom