Neler Yeni

Yardım Gamepower ürünüm garanti dışı olarak değerlendiriliyor?

Anker Soundcore q10 kulaklığımın padleri aşındı diye servise gönderip ücretsiz değiştirttim markaların ayrı standartlarımı var yoksa kafalarına göremi
sanırım varmış hocam ben dedimki süngerin aşınması garanti kapsamının dışına çıkmasını sağlıyor dedim firmaların prosedürleri var dedi

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Anker Soundcore q10 kulaklığımın padleri aşındı diye servise gönderip ücretsiz değiştirttim markaların ayrı standartlarımı var yoksa kafalarına göremi
bilmiyorum valla hyperx de ücretsiz değiştiriyomuş galiba

kisbulur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadirhan İşbulur
Bu güzel konu için teşekkürler, 1000Tl bütçe ile kulaklık almayı planlıyordum ve raijin bu seçeneklerden biriydi artık raijin değil gamepower bile seçeneklerden biri değil.
Umarım problemin de bir an evvel çözülür dostum yoksa bu kafayla çok müşteri kaybederler.

Bu güzel konu için teşekkürler, 1000Tl bütçe ile kulaklık almayı planlıyordum ve raijin bu seçeneklerden biriydi artık raijin değil gamepower bile seçeneklerden biri değil.
Umarım problemin de bir an evvel çözülür dostum yoksa bu kafayla çok müşteri kaybederler.
sağol bro başka marka bak hiç uğraşma gamepower ile :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bugün tekrardan sitelerine girdim benim kırık olmayan mikrofonumu değiştirmişler ve 244 tl para istiyorlar ki ben zaten kulaklığı 399a almıştım :/

kisbulur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadirhan İşbulur
sağol bro başka marka bak hiç uğraşma gamepower ile :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bugün tekrardan sitelerine girdim benim kırık olmayan mikrofonumu değiştirmişler ve 244 TL para istiyorlar ki ben zaten kulaklığı 399a almıştım :/
saçmalardan seçmeler resmen

Smeraldo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerem taşan
arkadaşlar selam ben elimde olan Gamepower raijin 7.1 kulaklığımı bir anda sol tarafından ses vermediği için garantiye yolladım (garanti süresi devam ediyor) sonra bana garanti süreci izlemem için sitelerinden takip etmemi söyleyen bir mesaj geldi sitelerine gittiğimde ürünüm garanti dışı olarak değerlendiriliyor gözüküyor servisi aradığımda bana kulaklığın mikrofonunun kırık olduğunu ve bu yüzden garanti dışına çıktığını söylediler oysaki kulaklığı vermeden önce mikrofon çok iyi çalışıyordu bana attıkları resim bu sırf bu yüzden ürünümü garanti dışı olarak değerlendirebilirlermi? haklılarmı?
selam reis konu ile alakasız çok ihtiyacım var benim raıjın kulaklığım lehim yerlerinden koptu eğer ürün hala sende ise ürünün ses değiştirme yerindeki vidaları söküp kabloları bana atabilir misin kabloların renkleri belli olursa sevinirim sana zahmet olmazsa şimdiden çok teşekkür ederim

Top Bottom