Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,412
arkadaşlar normalde bu kasaya ve bu kasanın psusuna pek sıcak bakılmıyor internette gezinirken bu iki konuyu gördüm ve aşağıdaki iki kasa için gayet iyi yorum bunlar.
www.incehesap.com
www.incehesap.com
donanimarsivi.com
donanimarsivi.com
bu kasaların daha iyisinin bu fiyata bulunduğunu biliyorum mesela psusuz hai 1000tl
CORSAIR iCUE 465X RGB Tempered Glass Beyaz Mid Tower Kasa
da 1000tl civarı

GamePower WARCRY ATX 6*ARGB Sessiz Fan 650W 80+ Bronz Dahili PSU'lu Temper Cam Gaming RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

GamePower WARCRY ATX 6 ARGB Sessiz Fan Temper Cam Gaming RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

🔥İndirim - Gamepower WARCRY
İncehesap Gaming Gecesinde indirime girecek bu modeli kaçırmayın derim. Gamepower bu kasa konusunda gerçekten başarılı olmuş. Fansız hali önceden 550TL civarıydı.Stoklar eridiği için haliyle satışı...

Gamepower Warcry Nasıl?
Arkadaşlar bu kasa nasıl hava akışı iyi mi? sanırsam 6tane fan ile geliyo alınır mı? ekstradan fan lamama gerek kalırmı içindeki psu nasıl eğer uygun bi fiyata düşerse alamayı düşünüyorum. https://www.incehesap.com/gamepower-warcry-argb-gaming-kasa-fiyati-46129/

bu kasaların daha iyisinin bu fiyata bulunduğunu biliyorum mesela psusuz hai 1000tl
CORSAIR iCUE 465X RGB Tempered Glass Beyaz Mid Tower Kasa
da 1000tl civarı