talha turp
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
incehesaptan flexy silveri warcry kasa ile almayı düşünüyorum çok güzel gözüküyor abdullah abinin videosunda alttan hava akışı iyi olduğunu söylemişti
çok iyi olmasına gerek yok hocam işlemci çok ısınmasın 60-70 derece iyidir ekran kartı zaten 2 fanlı asus tuf kartı soğutmasına inanıyorum alınır mı?Görünüş olarak iyi ama hava sirkülasyonu idare eder çokta iyi değil.
Kasaya bakıp oynamıyorsunuz link atar mısınızz fiyata ve modellere bakalım?çok iyi olmasına gerek yok hocam işlemci çok ısınmasın 60-70 derece iyidir ekran kartı zaten 2 fanlı asus tuf kartı soğutmasına inanıyorum alınır mı?
Kasaya bakıp oynamıyorsunuz link atar mısınızz fiyata ve modellere bakalım?
neden hava soğutma kullanılmıyor hocam hava akışı bozma gibi durumumu varAlttan hava alıp üstten verecek şekilde takarsın fanları fakat hava soğutma kullanamazsın bu kasayla neredeyse. Sıvı soğutmayı da yan tarafa takman lazım.
Benim kafama sıksan o kasaya +300 vermem.![]()
Flexy Silver PBM - incehesap.com
Flexy Silver PBM fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
neden hava soğutma kullanılmıyor hocam hava akışı bozma gibi durumumu var
Hava soğutma uzunluk desteği çok az.![]()
Flexy Silver PBM - incehesap.com
Flexy Silver PBM fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
neden hava soğutma kullanılmıyor hocam hava akışı bozma gibi durumumu var
Mantıklı. Ama o cpu cooleri sisteme koyup yükseltme seçeneklerinden cpu cooleri desteklemeyecek kasa koymazlar herhaldeHava soğutma uzunluk desteği çok az.
Hangi soğutucu var ki? Küçük bazı soğutucular sığıyor ama genel olarak sığmıyor. Mesela DH-15 veya fuma 2 veya SE-234 falan sığmaz.Mantıklı. Ama o cpu cooleri sisteme koyup yükseltme seçeneklerinden cpu cooleri desteklemeyecek kasa koymazlar herhalde