no2 sene yeterli gibi geldi hocam. ürün iyiyse sürariş edecegim yakın zamanda
Ürün iyi değil dandik ürün maks ömrü 8 ay2 sene yeterli gibi geldi hocam. ürün iyiyse sürariş edecegim yakın zamanda
sıkıntısız maks 2 sene ömrü oluyo
Ürün iyi değil dandik ürün maks ömrü 8 ay
öneri ?
knk senle konuşmuştuk sankibu da var hangisi daha mantıklı ?Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
öneri ?
üstünde gamepower yazan klavyeleri ele gitsin direk aklında klavye varsa yazabilirsin ben 2.el hk gaming alırdım senin yerinde olsamKlavye konuşmadık galiba
Önermem. Arkadaşımda var kısa sürede bazı tuşları basmamaya veya çift basmaya başladı.Fps oyunları oynuyorum ve uygun fiyatlı mekanik klavye almak istiyorum.
Sizce tercih edilir mi?
Benzer bütçede önerilerinize açığım
şuan 500-600tl'ye get ile açılmış dolu ilan var yellow veya brown switch olanlardan birini alabilirsin. aynı fiyattalarsa yellow daha iyi benceŞimdi hatırladım am o klavyeler de 650-700 TL basit bir hesapla bütçemi aşıyorlar
Tamam ürünler sıfır ama 2. el biraz zor. Taksitli almayı planlıyorumşuan 500-600tl'ye get ile açılmış dolu ilan var yellow veya brown switch olanlardan birini alabilirsin. aynı fiyattalarsa yellow daha iyi bence