bütçen ne kadarTamam ürünler sıfır ama 2. el biraz zor. Taksitli almayı planlıyorum
bütçen ne kadarTamam ürünler sıfır ama 2. el biraz zor. Taksitli almayı planlıyorum
bütçeni arttırman lazım yada mizar alcanmax 550
Wtf ben 2 hafta önce red swich yok diye siyah swich aldım 500tl verdim bidebu da var hangisi daha mantıklı ?Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Overlord Red Kırmızı Switch 88 Tuşlu Compact Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
öneri ?
Büyük gelip gelmemesi gönderene mi bağlı?Bu klavyede enter tuşu büyük ve küçük olan modeller var. Küçük olanlar sorunlu modeller. Enter tuşu büyük olanlarda sorunların çözüldüğü söyleniyor.
Ben enter tuşu büyük olan modelini ve Red Switch olanını 1.5 seneden fazladır kullanıyorum. Henüz bi sorun yaşamadım. Tüm tuşlar ve ledler sorunsuz çalışıyor. 200 TL ye almıştım.
Mizarlar ile GK61'ler aynı fabrikadan çıkıyor anakart ve malzeme kalitesi tamamen aynı sahibinden de 400-450 den başlıyo mizarla hk gaming kutusu açılmamış olanlar git param güvende ile taksitli şekilde alBüyük gelip gelmemesi gönderene mi bağlı?
link atar mısınız?Mizarlar ile GK61'ler aynı fabrikadan çıkıyor anakart ve malzeme kalitesi tamamen aynı sahibinden de 400-450 den başlıyo mizarla hk gaming kutusu açılmamış olanlar git param güvende ile taksitli şekilde al
Değer niye değmesin klavyenin ederi 65 75 dolar arası zaten500 TL olan param güvende ve 6 ay taksitle 570 e geliyor. sizce değer mi? alınır mı?