knk aile ortamında yaşadığım için maalesef blue switch tercih etmiyorum red switch tercih ediceğimAz bir fiyat farkıyla Redragon'un klavyeleri bulunurken tercih etmezdim açıkçası.
Blue switch senin için sorun olmazsa buna göz atabilirsin.Redragon K568R Dark Avenger Mavi Switch Kablolu Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Redragon K568R Dark Avenger Mavi Switch Kablolu Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bütçen ne? Öneri yapabiliriz.knk aile ortamında yaşadığım için maalesef blue switch tercih etmiyorum red switch tercih ediceğim
270 tl felan knk num padsiz olursa daha iyi olur benim için ve gerekirse sessiz olsun blue switch gibi daktilo istemiyorumBütçen ne? Öneri yapabiliriz.
hangi üründen bahsediyorsunuzRedragon öneririm onun yerine.
Bu fiyata numpadsiz, red switchli bir klavye zor gibi.270 TL felan knk num padsiz olursa daha iyi olur benim için ve gerekirse sessiz olsun blue switch gibi daktilo istemiyorum
knk sadece gamepower warlock compact var önermiyormusunuz benim arkadaş mavi switch modelini kullanıyor 2020 haziran ayından beri kullanıyor bi sıkıntı yok diyo ama bazılarıda kronik diyoBu fiyata numpadsiz, red switchli bir klavye zor gibi.
Bu var ama bütçeni aşıyor.![]()
REDRAGON K552-R KUMARA Gaming KLAVYE. RAINBOW, MECHANICAL, USB
REDRAGON K552-R KUMARA Gaming KLAVYE. RAINBOW, MECHANICAL, USBwww.bizdehesapli.com
![]()
Bazı kişilerde sorun çıkmıyor ama sorun çıkan kişi sayısı da çok fazla, önermem o yüzden.knk sadece gamepower warlock compact var önermiyormusunuz benim arkadaş mavi switch modelini kullanıyor 2020 haziran ayından beri kullanıyor bi sıkıntı yok diyo ama bazılarıda kronik diyo
knk bide James Donkey 619s var ince hesapda 239 tl ona ne dersinBazı kişilerde sorun çıkmıyor ama sorun çıkan kişi sayısı da çok fazla, önermem o yüzden.
Onun hakkında bir bilgim yok.knk bide James Donkey 619s var ince hesapda 239 TL ona ne dersin