Sorunlu bir klavye.bu klavye'yi 250 liraya alacagım.nasıldır?herhangi bir sorunu varmı?veya bu fiyat bandında daha iyi bir klavye varmı?
Warlock compact ise hayır sakın almayın sorunlu klavye onun yerine bunu öneririmbu klavye'yi 250 liraya alacagım.nasıldır?herhangi bir sorunu varmı?veya bu fiyat bandında daha iyi bir klavye varmı?
Neyi sorunlu?Sorunlu bir klavye.
Onun yerine bunu alın : https://forum.donanimarsivi.com/konu/hepsiburada-uezerinde-50tl-indirim.369017/
Çift basma, basmama, tuş içinde kalma sorunu.Neyi sorunlu?
Arkadaşımda el destekli modeli var ve çok uzun süredir kullanıyor öyle bir sorunu yok.Çift basma, basmama, tuş içinde kalma sorunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Gamepower Compact ve Warlock Şikayetleri - Şikayetvar
Gamepower için yazılan Compact ve Warlock şikayetleri için tıklayın! Gamepower hakkında kullanıcı yorumları, Compact ve Warlock şikayetleri sikayetvar.c...www.sikayetvar.com
![]()
Gamepower Warlock Şikayetleri - Şikayetvar
Gamepower Warlock şikayetleri için tıklayın! Gamepower yorumları ve Gamepower Warlock şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Şikayetvar'da olumlu yorum beklemiyorsun sanırım?Çift basma, basmama, tuş içinde kalma sorunu.
![]()
Gamepower Compact ve Warlock Şikayetleri - Şikayetvar
Gamepower için yazılan Compact ve Warlock şikayetleri için tıklayın! Gamepower hakkında kullanıcı yorumları, Compact ve Warlock şikayetleri sikayetvar.c...www.sikayetvar.com
![]()
Gamepower Warlock Şikayetleri - Şikayetvar
Gamepower Warlock şikayetleri için tıklayın! Gamepower yorumları ve Gamepower Warlock şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Bazılarında sorun çıkmıyor olabilir, ama genel olarak sorunlu bir marka (klavye konusunda).Arkadaşımda el destekli modeli var ve çok uzun süredir kullanıyor öyle bir sorunu yok.
Yay sesi olması aşırı normal.Şikayetvar'da olumlu yorum beklemiyorsun sanırım?
Attığın klavyede de yay sesi olduğunu anlatıyorlar Şikayetvar'da.
şimdi ben anlamadım.alayım mı?almayım mı?Şikayetvar'da olumlu yorum beklemiyorsun sanırım?
Bir sorun olacağını sanmıyorum.şimdi ben anlamadım.alayım mı?almayım mı?
açıkcası
Gamenote KB435L
bu klavyeyi alasımda var.ama hepsiburadadan hiç alışveriş yapmadım.güvenemiyorum.
Bir sorun olacağını sanmıyorum.
Bazılarında sorun çıkmıyor olabilir, ama genel olarak sorunlu bir marka (klavye konusunda).
Yay sesi olması aşırı normal.
Warlock sorunlu bir model alınmaz.
Şikayetvar'da olumlu yorum beklemiyorsun sanırım?
Arkadaşımda el destekli modeli var ve çok uzun süredir kullanıyor öyle bir sorunu yok.
Neyi sorunlu?
Sıkıntı olmaz hepsiburada gayet güvenilir bir yerdir.şimdi ben anlamadım.alayım mı?almayım mı?
açıkcası
Gamenote KB435L
bu klavyeyi alasımda var.ama hepsiburadadan hiç alışveriş yapmadım.güvenemiyorum.
Kesinlikle Warlock alma.şimdi ben anlamadım.alayım mı?almayım mı?