Neler Yeni

Gamepower Warlock Mekanik Klavye İncelemesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Cem Demirkaya
Arkadaşlar, klavye mi yaklaşık 4 ay kadar önce satın almıştım. Aslında büyük bir hevesle almıştım ama zamanla o hevesim içten içe kırıldı maalesef. Ürünü 260 TL fiyatına, internet üzeriden satın almıştım, kargo süreci ve ya gelen kutuda hiç bir sıkıntı yoktu. 1 hafta olmadan ilk olarak tuşlarda renk kaybı yaşadım ve bu zamanla arttı ama nedendir ki belli bir hat üzerinde olan tuşlarda ışık kaybı oluştu. Şu an ışığın olmadığı, farklı olarak bir tuş var. Bu durumu araştırdım, kullanan insanlara sordum ve kimse de böyle bir sıkıntı olmamış. Şansız olduğumu her zaman bilirim :(
Ürünü iade edebilirdim ama internet üzerinden almıştım, böyle bir uğraşa girmek istemedim. Başka yaşadığım sorun ise oyun oynarken rastgele kendiliğinden bir tuşa basılması - çok sık olmuyor - , cs:go oynarken mesela karakterin aniden durması gibi bir durum. Ek olarak klavyede Türkçe harflerin ışıklarla belirtilmemesi, örneğin karanlık ortamlarda bazen harfleri karıştırabiliyorsunuz. Geçiş modu olarak 6 adet mod var, bunlar oldukça basit ve az, şahsen bir tanesini kullanıyorum. Benim yaşadığım sorunlar bunlar umarım ileride daha da artmaz.

Artılarına gelirsek bilek desteğinin olması - her ne kadar plastik olsa da -, örgü kablo - kablo uzunluğu da yeterince iyi - ,hafif ve kullanımın rahat olması diyebilirim.

IMG_20200329_191106.jpg
IMG_20200329_191036.jpg
IMG_20200329_191100.jpg

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Açıklayıcı bir yazı olmuş. Almayı düşünenler bir daha düşünür sayenizde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Cem Demirkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bir türlü ısınamadım şu klavyeye.
Demek bir sebebi varmış.
Böyle sorun yaşayan başka birisini duymadım. Markayı kötülemek gibi olmasın ama ucuz ve kaliteli deyip geçmemek lazım. Marka üzerinden ürün alırken iyice araştırmanızı tavsiye ederim.

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
Bende almayı düşünüyorum. 5000 TL ye sistem topladım ancak para kalmadığı için eski klavye fare kullanacagim :D

Arda35gkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Arkadaşlar, klavye mi yaklaşık 4 ay kadar önce satın almıştım. Aslında büyük bir hevesle almıştım ama zamanla o hevesim içten içe kırıldı maalesef. Ürünü 260 TL fiyatına, internet üzeriden satın almıştım, kargo süreci ve ya gelen kutuda hiç bir sıkıntı yoktu. 1 hafta olmadan ilk olarak tuşlarda renk kaybı yaşadım ve bu zamanla arttı ama nedendir ki belli bir hat üzerinde olan tuşlarda ışık kaybı oluştu. Şu an ışığın olmadığı, farklı olarak bir tuş var. Bu durumu araştırdım, kullanan insanlara sordum ve kimse de böyle bir sıkıntı olmamış. Şansız olduğumu her zaman bilirim :(
Ürünü iade edebilirdim ama internet üzerinden almıştım, böyle bir uğraşa girmek istemedim. Başka yaşadığım sorun ise oyun oynarken rastgele kendiliğinden bir tuşa basılması - çok sık olmuyor - , cs:go oynarken mesela karakterin aniden durması gibi bir durum. Ek olarak klavyede Türkçe harflerin ışıklarla belirtilmemesi, örneğin karanlık ortamlarda bazen harfleri karıştırabiliyorsunuz. Geçiş modu olarak 6 adet mod var, bunlar oldukça basit ve az, şahsen bir tanesini kullanıyorum. Benim yaşadığım sorunlar bunlar umarım ileride daha da artmaz.

Artılarına gelirsek bilek desteğinin olması - her ne kadar plastik olsa da -, örgü kablo - kablo uzunluğu da yeterince iyi - ,hafif ve kullanımın rahat olması diyebilirim.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Arda35gkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Kardeşim sıkıntı yapma bende de aynı sorun oldu bende çözümünü bulamadım

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Bende almıştım 2. günde iade ettim. Çoğu yorum olumlu olsa da birkaç yorumda böyle hatadan bahsetmişti. Markayı kötülüyorlar felan dedim aldim.

Oyuna girince yanlışlıkla basmış olamayacağım tuşlara basiyordu. Yani csgo oynarken en ustteki f tuşlarına nasıl basabilirim ki. Oyun oynarken ekran görüntüsü felan alıyordu. 2. gün iade ettim de kurtuldum :)

Top Bottom