Gamepower Warlord Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Dostum ben daha geçen hafta aldım geri iade ettim sebebi ise şuydu tısss sesi vardı uğultu veya cızırtı yapıyordu rahatsız ettı beni bu durum ses seviyesi çok yüksekti mikrofonuda güzeldi ama ses yüksekken kulaklarım ağrıyordu iade etmemin sebebi ise kulaklıktan o seslerin çıkmasıydı bu kronik bir sorun sanırsam haricinde fena değil..Bu kulaklık alınır mı? Tavsiye eder misiniz?
James Donkey önermeyen çok ama çok insan var fakat f/p olarakta iyi bende alacağım arada kaldım.James Dankey 710 güzel midir?
Farkıdayım ancak o fiyata kaliteli kulaklık çok bulamayız.James Donkey önermeyen çok ama çok insan var fakat f/p olarakta iyi bende alacağım arada kaldım.
İndirim beklemek gerek gereksiz pahalı bence zamanında 100-150 tl bandındaydı.Farkıdayım ancak o fiyata kaliteli kulaklık çok bulamayız.
Acil lazım indirim ne zaman olacağı belli değil.İndirim beklemek gerek gereksiz pahalı bence zamanında 100-150 TL bandındaydı.
Aynı şekilde bana lazım acil ama 250 tl içim el vermiyor indirim bence gelir ilerideAcil lazım indirim ne zaman olacağı belli değil.