Neler Yeni

GamePower Warlord vs GamePower Mihawk hangisini almalıyım?

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
Bütçe
650
Beyler bu 2 kulaklık arasında kaldım bütce 500 600 tl arasında maks 700tlye çıkarım beni uzun süre götürebilecek bir kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şu an ki kulaklıkda gtx 450.

GamePower Mihawk;
GamePower Warlord;

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Beyler bu 2 kulaklık arasında kaldım bütce 500 600 TL arasında maks 700tlye çıkarım beni uzun süre götürebilecek bir kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şu an ki kulaklıkda gtx 450.

GamePower Mihawk;
GamePower Warlord;
Bloody G570 7.1 Surround Sound RGB USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B09M7PX9MY/ref=cm_sw_r_cp_api_i_WP75SNGYTSJQM0TXFF0A

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bloody G570 7.1 Surround Sound RGB USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B09M7PX9MY/ref=cm_sw_r_cp_api_i_WP75SNGYTSJQM0TXFF0A
hocam bu ürünü diğerleriyle karşılaştırdığım bu ürün biraz daha pasif duruyor
1659991159338.png

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
hocam bu ürünü diğerleriyle karşılaştırdığım bu ürün biraz daha pasif duruyorAlıntıyı görüntüle
Gamepower kulaklık almamanı öneririm şuan gamepower ranger ürününü kullanmaktayım şuanki fiyatı 700 tl ben aldığımda çok fazla övgü vardı kulaklık hakkında fakat şuan tüm deri kaplaması 1 yılda bozuldu dökülüyor.Şuan ses kartı bozuk ve birkaç kez vurduğunda ses geri geliyor.Onun yerine 500 TL'ye daha iyi kulaklıklar var bence onları denemelisin bence gamepowerdan uzak dur.

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Gamepower kulaklık almamanı öneririm şuan gamepower ranger ürününü kullanmaktayım şuanki fiyatı 700 TL ben aldığımda çok fazla övgü vardı kulaklık hakkında fakat şuan tüm deri kaplaması 1 yılda bozuldu dökülüyor.Şuan ses kartı bozuk ve birkaç kez vurduğunda ses geri geliyor.Onun yerine 500 TL'ye daha iyi kulaklıklar var bence onları denemelisin bence gamepowerdan uzak dur.
+ eklemem gerek rgb sistemi berbat işliyor.Çoğu kez rgb'nin donduğunu gördüm renklerin rgb olarak yanması değilde drop girip girip yanması gibi olaylarıda çok ve uygulaması aşırı kötü bir şey yapamıyorsun uygulamadan sadece 7.1 varsa onu falan ayarlarsın başka bir işe yaramıyor önermem ben.

Top Bottom