Neler Yeni

Gamer Erkeklerin Evlenmesi

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
arkadaşlar hep merak etmişimdir gamer erkekler evlendiklerinde o çok sevdikleri gaming bilgisayarlardan kolay kolay vazgeçer mi ? :D veya bilgisayarı yenilemek için para biriktiriyorsun ama evleniyorsun ve hayalindeki gaming bilgisayarı alamıyorsun :D
23 Yaşındayım parçaları yenilemek için para biriktiriyorum aklıma bunlar takıldı sorayım dedim belki evlenen gamer kardeşlerim vardır diye :D

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gamer dediğin tam olarak ne demek
ayrıca,
23 yaşındasın bence artık evlen
gamer derken oyun düşkünü :D galiba aynı ülkede yaşamıyoruz ne evlenmesi hem de bu yaşta ? beyaz eşya parası ev parası saymakla bitmez o kadar param da yok malesef

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
gamer derken oyun düşkünü :D galiba aynı ülkede yaşamıyoruz ne evlenmesi hem de bu yaşta ? beyaz eşya parası ev parası saymakla bitmez o kadar param da yok malesef
evli adam çoluğuna çocuğuna bakar vesselam

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu virüs yüzünden eve kapandık dahada uzun süre kapanacak gibi duruyoruz. işsizde kaldım sosyalleşme imkanımızda yok . hem ekonomik şartlardan hemde sosyalleşemiyoruz diye bu gidişle ortalama 30 yaşımda anca evlenirim gibi :) forumdaki kardeşlerimin geneli 20 yaş altı diye biliyorum :)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
40ına kadar kariyer olarak yıldızlık dönemini yaşa sonra evlen

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
40ına kadar kariyer olarak yıldızlık dönemini yaşa sonra evlen
40 çok be usta :D 2 senelik üniversite mezunum 4 yıllığı tamamlamaya az kaldı eğer devran döner kariyer tutturursam 34e kadar kariyer odaklanır 35 de evlenirim :D

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
40 çok be usta :D 2 senelik üniversite mezunum 4 yıllığı tamamlamaya az kaldı eğer devran döner kariyer tutturursam 34e kadar kariyer odaklanır 35 de evlenirim :D
Hocam ben bilmiyorum kadın milleti vallaha ne diyim

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Top Bottom