Güvenilir olsa bile kendi hesabınıza oyunu göndermeleri için eğer tabi steamden bahsediyorsanız , bu keyleri çalıntı kartlar ile alıyorlardır. Eğer farklı bir platform ise bilemeyeceğim.İnstagramda bir sayfa gördüm "gameship" diye indirimli oyun veriyoruz diyorlar, kendi hesabımıza bilen eden var mıdır ?
www.instagram.com
Key olarak göndermiyolarmış, steam hesabına hediye ediyolarmış.Güvenilir olsa bile kendi hesabınıza oyunu göndermeleri için eğer tabi steamden bahsediyorsanız , bu keyleri çalıntı kartlar ile alıyorlardır. Eğer farklı bir platform ise bilemeyeceğim.
Normal değil , hediye geri alınabilir büyük ihtimalle çalıntı kart ile atıyorlar. Daha yüksek bir ihtimal ise dolandırıcı bir sayfa.Key olarak göndermiyolarmış, steam hesabına hediye ediyolarmış.
Hediye gelse bile steam hesabınız banlanabilir eğer kart sahibi bildirirse.Normal değil , hediye geri alınabilir büyük ihtimalle çalıntı kart ile atıyorlar. Daha yüksek bir ihtimal ise dolandırıcı bir sayfa.
Biraz araştırdım galiba karşılıklı bir şeymiş. Örneğin ben steam bakiyemi gerçek hesaba çevireceğim, 1200 liram var olsun ben oyunu başkasına hediye edicem. O adamın banka hesabına parayı aktarmış olacaklar ama hesabıma 1000 lira gelecek 200 lira komisyon o 200 lira ise oyunu hediye ettiğim kişiye indirim sağlamış oluyor.Normal değil , hediye geri alınabilir büyük ihtimalle çalıntı kart ile atıyorlar. Daha yüksek bir ihtimal ise dolandırıcı bir sayfa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hediye gelse bile steam hesabınız banlanabilir eğer kart sahibi bildirirse.
Merhabalar Gameship'ten geliyorum ben Mustafa öncelikle bizim kendi kredi kartımız yok bizim uygulamamızda steam bakiyesini nakite çevirmek isteyen kullanıcılar diğerlerine hediye ediyor.Normal değil , hediye geri alınabilir büyük ihtimalle çalıntı kart ile atıyorlar. Daha yüksek bir ihtimal ise dolandırıcı bir sayfa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hediye gelse bile steam hesabınız banlanabilir eğer kart sahibi bildirirse.