- Konu Sahibi Konu Sahibi
400 en fazlabütçen nedir?
400 en fazlabütçen nedir?
Ben yeni çöpe attım 600w "Çakma 80+ bronze" modelini kankam bulaşma parana yazık olurİyi günler sizce bu PSU nasıl yorumlarının geneli iyi
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
benim dediğime bakabilirsin400 en fazla
https://www.trendyol.com/corsair/co...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.61.5 450tl öneririm.400 en fazla
bende gamepower kullanıyorum ve almayın diyorum sırf rgb diye alan varBen yeni çöpe attım 600w "Çakma 80+ bronze" modelini kankam bulaşma parana yazık olur.
Gamepower iyi mibende gamepower kullanıyorum ve almayın diyorum sırf rgb diye alan var![]()
urun.n11.com
400 en fazla
Tek elektrik kesinitisinde sistemi havaya uçanlar var ama, zaten önermem 12V kanalından toplam oluşan gücün sadece %80'ini veren modeller sanırım, çift kanal olmamasına rağmen ve korumaları da gerçek mi bilmem gerçekse neden tek seferde havaya uçuyor o da soru tabii ki.Gamepower iyi mi
hayır kesinlikle alma ben hazır sistem aldığım için değiştirme imkanım olmadı satıp yenisini alacağımGamepower iyi mi
Gamepower iyidir, Gametech ve Gampower çok apayrıbende gamepower kullanıyorum ve almayın diyorum sırf rgb diye alan var![]()
yok ya yorumlara baktımda kötü diyolar hepGamepower iyidir, Gametech ve Gampower çok apayrı, sonradan öğrendim de tam zamanında adam gibi PSU ya geçtim.