ahmetulutas
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- ahmet ulutas
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi sosyaller. Geçen gün çıtırdan laptopumun yanına uygun bütçeli daha iyi performans verebilecek bir bilgisayar toplamayı düşünüyordum. Kasayı sarı siteden cüzi bir paraya aldım, kasa kargoyla geldi dışarıdan gözükende de herhangi bir problem yoktu kasanın içine baktığımda ise fan bağlantılarının bazılarında problem olduğunu gördüm. RGB'nin değiştirme tuşunun kasanın reset butonunun altından ve fana doğru giden kablodan tamirli olduğunu gördüm ve ekstra olarak fanlar ile PSU bağlantısını sağlayacak Molex kablonun da kesik olduğunu fark ettim. Fotoğrafları da detaylıca aşağıya bıraktım. Gördüğüm kadarıyla kasanın diğer bağlantılarında herhangi bir sorun gözükmüyor Power SW, HDD LED, USB 3.0, USB 2.0, HD Audio, Power LED+, Power LED- kabloları sorunsuz gözüküyor. Ne yapmam gerektiğini de açıkçası çok bilmiyorum dediklerim dışında sorunlu olan gözükmüyor gibi, çok da kasadan anlamıyorum zaten. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.