Neler Yeni

Gami̇ng Laptop Soğutucu Alinmali Mi

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Sizce laptop soğutucu işe yarıyor mu 250 TL bütçem var bazıları ise yarıyor diyor bazıları yaramıyor diyor çok büyük fark yok diyorlar sizce 250 TL vermeye değer mi yoksa diğer aksesuarları mı almalıyım (kulaklık vb şeyler)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,868
İsim
Hacı
Evet işe yarıyor. soğutucu alın.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Buna sen karar vermelisin ? laptop model nediir oyunlarda sıcaklıklar ne alem de ?

Eğer ısınıyorsa bir ihtiyaç tabi onunda kriterleri var plastik kasa değilde metal kasa bile fark ediyor

Kurapikki

80+ Bronze
Aşırı etkileri olmasa da 2-3 derece civarı etkileri var. Gaming laptoplardan asus marka laptoplarda ihtiyacın olmaz ancak lenovo ideapad gibi serilerde ihtiyacın olabilir.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Sizce laptop soğutucu işe yarıyor mu 250 TL bütçem var bazıları ise yarıyor diyor bazıları yaramıyor diyor çok büyük fark yok diyorlar sizce 250 TL vermeye değer mi yoksa diğer aksesuarları mı almalıyım (kulaklık vb şeyler)
Kesinlikle yaramıyor. Sadece spesifik kasalarda etkili. onun yerine yatırımı macuna yapın ve kitapla yükseltin yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra
Aşırı etkileri olmasa da 2-3 derece civarı etkileri var. Gaming laptoplardan asus marka laptoplarda ihtiyacın olmaz ancak lenovo ideapad gibi serilerde ihtiyacın olabilir.
evet pek bir etkileri yok ama sıcak havalarda bilgisayar 1 saatte ısınmadan kafayı yerken fps 10-20 arası takılırken altına bir soğutucu koyunca saatlerce kasmadan oynayabiliyorsun

Kurapikki

80+ Bronze
evet pek bir etkileri yok ama sıcak havalarda bilgisayar 1 saatte ısınmadan kafayı yerken fps 10-20 arası takılırken altına bir soğutucu koyunca saatlerce kasmadan oynayabiliyorsun
Eski model havalandırma ızgarası altta olan laptoplarda gerçekten dediğin gibi büyük bir fark yaratabiliyor ama yeni seri gaming laptoplarda o kadar etki edeceğini sanmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra
Kesinlikle yaramıyor. Sadece spesifik kasalarda etkili. onun yerine yatırımı macuna yapın ve kitapla yükseltin yeter.
hayır yarıyor benim laptopumda pek bir fark olmadı soğutucu ile ama abimin bilgisayarı yarım saatte falan kafayı yiyordu fpsler yeri öpüyordu ona verdim artık saatlerce oynamasına rağmen ısınmasından şikayetçi olduğunu görmedim

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna sen karar vermelisin ? laptop model nediir oyunlarda sıcaklıklar ne alem de ?

Eğer ısınıyorsa bir ihtiyaç tabi onunda kriterleri var plastik kasa değilde metal kasa bile fark ediyor
Msi alpha 15 AMD Ryzen 7 5800 rx6600 laptopa sahibim

Mert

80+ Silver
Zamanında iyi olsun diye gidip Zalman aldım, kayda değer fark görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Semih Bugra
Eski model havalandırma ızgarası altta olan laptoplarda gerçekten dediğin gibi büyük bir fark yaratabiliyor ama yeni seri gaming laptoplarda o kadar etki edeceğini sanmam.
Evet katılıyorum benim gaming pcde pek fark etmiyor ama abimin laptop'unda çok fark ediyor anlattığım gibi 1 saatte ısınıp fps'i yerleri öpen pc'yi artık saatlerce kullanabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,005
Üyeler
166,305
Son üye
kraxius35
Top Bottom