Yardım Gaming gecesi hakkında

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
3100
ddr5 platformuna geçmek istiyorum ve bu geceki gaming gecesinden işlrmci anakart veya ram almayı düşünüyorum şu anda 3100 tl param var alınabilecek alınmaya değer neler var ?
birkaç anakart gördüm ama pek düşeceklerini düşünmüyorum ram olabilir belki
ayrıca haftaya cuma gününü beklersem bütçem 4100 e çıkıcak haftaya cuma gaming gecesi tekrardan var mı yoksa bu son mu?

ddr5 platformuna geçmek istiyorum ve bu geceki gaming gecesinden işlrmci anakart veya ram almayı düşünüyorum şu anda 3100 tl param var alınabilecek alınmaya değer neler var ?
ayrıca haftaya cuma gününü beklersem bütçem 4100 e çıkıcak haftaya cuma gaming gecesi tekrardan var mı yoksa bu son mu?
4100 TL'ye işlemci gelmiyor

her hafta cuma gaming gecesi var.Ancak sürekli aynı ürünler gelmiyor oda birazcık senin şansına kalmış

Yok alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son 5 dakla kala yanıtla de bildirim gönder bana ben sana bişey varmı bakarım
tamam hocam sağolun
eğer bu gece bişey çıkmaz ise patriotun viper 1x16 cl30 6000mhz raminden almayı düşünüyorum sizce alayım mı yoksa haftaya cumayı bekleyip anakart ve işlemci mi bekleyeyim haftaya kadar bir ihtimal 5k yapabilirim bütçemi

tamam hocam sağolun
eğer bu gece bişey çıkmaz ise patriotun viper 1x16 cl30 6000mhz raminden almayı düşünüyorum sizce alayım mı yoksa haftaya cumayı bekleyip anakart ve işlemci mi bekleyeyim haftaya kadar bir ihtimal 5k yapabilirim bütçemi
Bence paranı iyi biriktir ve Kasım indirimleri bekle hepsini al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri