Gaming Gecesi İndiriminde 5070 TI Aldım

bilalshnn

80+
Reaksiyon skoru
56
Selamlar, Aklımda RTX 5070 TI sistem dizme fikri vardı. İndirimde görünce peşin fiyatına 3 taksitle Gainward Mark GAINWARD GeForce RTX5070 Ti aldım. Birde kampanyaya katıldım sanırım oradan da 1000 TL gelecek ve kart toplam 38.000 TL'ye gelmiş oluyor. Sizce kartın markası ve fiyatı beni üzer mi? İade et boşuna almışsın der misiniz?
1743794670592.png

maxsimum kart indirimi yok mu hayırlı olsun.

maxsimum kart indirimi yok mu hayırlı olsun.
Maximum kredi kartıyla kampanyaya katıldım ve o şekilde aldım bu söz konusu para iadesi nasıl gelecek bana geri bilginiz var mı?

Maximum kredi kartıyla kampanyaya katıldım ve o şekilde aldım bu söz konusu para iadesi nasıl gelecek bana geri bilginiz var mı?
Aa ben ödeme kısmında düşecek sanıyordum sonradan gelecek se önemsiz detaymış pardon

Hayirli olsun bence bu fiyata alinabilecek en mantikli karti aldin
Sağ olun hocam sıra diğer parçaları almak kaldı şimdilik sadece ekran kartı var elimde. Geçen günlerde oturup ne ne alsam diye planlıyordum sanırım onun içinde ayrı bir konu açıp hocalarımın yardımını alacağım. Benim aklımdaki parçalar aşağıdaki gibiydi biraz abarttığım şeyler yoktur umarım.
1743795185100.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aa ben ödeme kısmında düşecek sanıyordum sonradan gelecek se önemsiz detaymış pardon
Hayır hocam düşmedi ama bir şekilde hallolur inşallah sağ olun bu arada bir önceki mesajda yazmayı unutmuşum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Selamlar, Aklımda RTX 5070 TI sistem dizme fikri vardı. İndirimde görünce peşin fiyatına 3 taksitle Gainward Mark GAINWARD GeForce RTX5070 Ti aldım. Birde kampanyaya katıldım sanırım oradan da 1000 TL gelecek ve kart toplam 38.000 TL'ye gelmiş oluyor. Sizce kartın markası ve fiyatı beni üzer mi? İade et boşuna almışsın der misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Alınabilecek en mantıklı kartı almışsın hayirli olsun. Ben de 2. Elden 40kya Phantom modelini almıştım.

Alınabilecek en mantıklı kartı almışsın hayirli olsun. Ben de 2. Elden 40kya Phantom modelini almıştım.
Sağ olun hocam size de hayırlı olsun. 1 Haftadır hep 5080 5070 Tİ arası gittim geldim ama 5080 için 4K ekran falan hiç uğraşasım yoktu bu seferde bütçemi acayip arttırmam gerekiyordu artık tıkır tıkır parçaları alırım fazla düşünmekte yoruyor insanı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Detaylarına baktım taksitlere yansıyormuş kampanya ustam.

Son düzenleme:
9070 xt fiyatına 5070 ti almışsın daha ne olcak.9070xt ye 38,000 tl verenleri üzüntüye boğmuşsundur.:LOL:

9070 xt fiyatına 5070 ti almışsın daha ne olcak.9070xt ye 38,000 tl verenleri üzüntüye boğmuşsundur.:LOL:
Estağfurullah hocam. Fiyatlar beni de ufaktan o tarafa itiyordu fakat makas daraldıkça beklemeye aldım iyi ki de almışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,255
Üyeler
184,756
Son üye
yagiz21
Geri