hocam 12k 3060ti vardıPek iyi bir şey yok bu hafta kötü. Diğer haftalarda görüşmek üzere
Anakart 300 tl lik anakart 3060ti iyi de öyle çokta iyi değil 13k ya normalde de oluyor zaten. Benim tek beğendiğim ürün x570 tuf oldu.hocam 12k 3060ti vardı
Msi mesh x2 9 kmsi olan mı bir de fiyatını yazabilirmisiniz
Monitör güzel fakat indirim öyle çok değil. Bir de deneyimlemediyseniz 27 inç 1080p için biraz büyük kalıyor bana göreMonitör nasıldır ?Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Deneyimlemedim dostum, yeni makine alıcam, monitör denk gelince de onu da kıstırır mıyım diye bakıyorum da, eğer 1080P için 27'' fazla ise daha çok 24'e yönelicem. Rekabetçi oyun vs. oynamıyorum, daha çok hikayesi olan,RPG vs.Monitör güzel fakat indirim öyle çok değil. Bir de deneyimlemediyseniz 27 inç 1080p için biraz büyük kalıyor bana göre
Ekrana çok yakından bakmıyorsanız sorun olmaz ama 24 inç çok daha güzel keskin görüntü verir 1080p de. 27 inç filmde daha güzel oluyor biraz geriden izleyince. Oyun ağırlıklı kullanacaksanız 24 inç optimum boyut 1080 için.Deneyimlemedim dostum, yeni makine alıcam, monitör denk gelince de onu da kıstırır mıyım diye bakıyorum da, eğer 1080P için 27'' fazla ise daha çok 24'e yönelicem. Rekabetçi oyun vs. oynamıyorum, daha çok hikayesi olan,RPG vs.
1.149 TL'ye Corsair Void Elite Wireless HO yoksa GO?