Mesela bunu kargo ile birlikte 65 TL'ye alıyorlar. Sonra letgo vs. gibi sitelerden 200-300 TL'ye satıyorlar.beyler indirimlerde pc kulaklık vb alanlar napıyor daha pahalıya filan mı satıyorlar örn donanım arşivi sitem çıksa anında bitiyor
bu benim kullanacağım bir kulaklık olmadığından 175e yada 150 ye lergoda satarım hacı işte.beyler indirimlerde pc kulaklık vb alanlar napıyor daha pahalıya filan mı satıyorlar örn donanım arşivi sitem çıksa anında bitiyor
Güzel bir teklif yaparsan alabilirim.ben aldım duruyo öyle satsam mı kararsızım valla benim için büyük 45 45 , benim işimi görüyo 20 25cmlik şey
kulaklığı da aldım niye aldım bilmiyom
bencede bana da böyle olduMuhtemelen gerçekten 300 stok yoktu.
Çünkü ürünü sepete eklediğim sırada "Stok: 300" yazıyordu, zaten kart bilgileri hazır olduğu için saniyeler içinde işlemi onayladım.
Ama telefona gelen banka kodunu girdikten sonra hata verdi.
Yeni sekmede Gaming Gecesi sayfasını açtığımda ise "Stok: 30 - 49,99 TL" olarak görünüyordu.
Bir tık yalan dolan gibi geldi.
teklifi sen yap kanka ama öldürmeGüzel bir teklif yaparsan alabilirim.
günahlarını almak gibi olmasın ama böyle şeyler dönüyor piyasada.Muhtemelen gerçekten 300 stok yoktu.
Çünkü ürünü sepete eklediğim sırada "Stok: 300" yazıyordu, zaten kart bilgileri hazır olduğu için saniyeler içinde işlemi onayladım.
Ama telefona gelen banka kodunu girdikten sonra hata verdi.
Yeni sekmede Gaming Gecesi sayfasını açtığımda ise "Stok: 30 - 49,99 TL" olarak görünüyordu.
Bir tık yalan dolan gibi geldi.