Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Benim anlamadığım şey şu fiyatlara bindirim oluyor diyorsunuz ama stok neden azalıyor?
Hocam şahsen hiç anlam veremiyorum bazı stokların bittiğine kaldı ki burda da bence bi katakulli dönüyor. 3-4 hafta önce 3600Mhz Kingston Fury Beast RGB raminde 5 stok gözüküyordu ve ben yine de alamamıştım ürüne tıklayınca stokta kalmadığı yazıyordu , o günden sonra güvenim azaldı bi hayli.

Lian Li Strimer 8 pin rgb kablo 598 TL idi şuan 579,99 TL. İndirim var ama sanki 1 cips parası kadar. :)

gamepower 40x40 mousepad alinir mi?
19 TL Kargo ücreti çıkartıyor sanırım değmez bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3200 Mhz ramin stoğu tükenmişken sadece 50 tl farkla 3600 mhz almamış mesela insanlar bana şahsen çok saçma geldi.

James Donkey 711 - 349 TL idi şuan 339 TL. 10 TL indirim için kimler alıyor bu kulaklığı acaba.

19 TL Kargo ücreti çıkartıyor sanırım değmez bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3200 Mhz ramin stoğu tükenmişken sadece 50 TL farkla 3600 mhz almamış mesela insanlar bana şahsen çok saçma geldi.
kartimda bonus var da onu kullanmak istiyorum mousepadim de kotu genis mousepad almak istiyorum, alsam mi bilemedim yorumlari iyi gibi

kartimda bonus var da onu kullanmak istiyorum mousepadim de kotu genis mousepad almak istiyorum, alsam mi bilemedim yorumlari iyi gibi
Ben de mouse pad almayı düsünüyorum ama bence biraz daha bekle amazon prime dan almak burdan almaktan çok daha iyidir çünkü mouse padler cidden ömürlük oluyo benimkisi 8-9 senedir benimle ve üşeniyorum değiştirmeye. Sen de güzel bişi al sonra üşeneceksin zaten.

Ben de mouse pad almayı düsünüyorum ama bence biraz daha bekle amazon prime dan almak burdan almaktan çok daha iyidir çünkü mouse padler cidden ömürlük oluyo benimkisi 8-9 senedir benimle ve üşeniyorum değiştirmeye. Sen de güzel bişi al sonra üşeneceksin zaten.
amazonda bonus kullaniliyor mu?

gamepower 40x40 mousepad alinir mi?

Amazon'dan ücretsiz kargo ile bu tarz ürünler alırsın.
Aşağıdakiler örnek, araştırıp daha iyisini de bulursun.

70x30

90x40

Amazon'dan ücretsiz kargo ile bu tarz ürünler alırsın.
Aşağıdakiler örnek, araştırıp daha iyisini de bulursun.

70x30

90x40
masayi kaplayanlardan istemiyorum, suanki oyle zaten ve baya kotu durumda sadece mouse icin olanlarin genislerinden 40x40 gibi istiyorum, belki steelseries mousepad large alirim

Geri