Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,664
İsim
Kerem Çavuş
Ben yormam ya kararsız kaldım açıkçası oyunları orta veya düşük ayarda oynarım oda 3_4 saat Max bence o fiyata alayım ya 1050ti ekran kartlı sistemleri 11_12 ye satmaya başladılar
o mantıkla düşünüyosan kesin al 2060la bile şu anki tüm oyunlar ultrada oynanıyor , oyun oynayarak da kartları mining gibi aşırı fazla yormazsın düşüğe çekmene gerek yok yani :) (

FexLer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Salih Buğra
o mantıkla düşünüyosan kesin al 2060la bile şu anki tüm oyunlar ultrada oynanıyor , oyun oynayarak da kartları mining gibi aşırı fazla yormazsın düşüğe çekmene gerek yok yani :) (
Aynen teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cuma gecesini bekliyorum açıkçası indirim olur diye 11.4 k şuan

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Dünyalı Birisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Taşdemir

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Dünyalı Birisi
En İyi Cevap
3
Bayadır düzgün bir indirim gelmiyor sanırım?

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Dünyalı Birisi
Ghosting cart curt var mıdır sonradan pişman olmayalım.
Hocam hangi monitör olursa olsun ghosting olmayacak yada 3 e kadar ölü piksel olmayacak diye garanti yok. Firmalar tüketici memnuniyeti kapsamında şayet 3 adetten fazla ölü piksel yada aşırı derece ghosting var ise panel değişimi yada duruma göre birebir ürün değişimi yapıyor.

Ben Samsung Odyssey G3 27" 1ms 165Hz Pivot Gaming Monitör aldım. Millet ghosting var vs vs dedi. Eee bende yok. Ama olmayacağının garantisi de yok. Kullanıma bağlı OC yaparak ekranı çok zorlarsan TN panelde bile ghosting olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Taşdemir
Hocam hangi monitör olursa olsun ghosting olmayacak yada 3 e kadar ölü piksel olmayacak diye garanti yok. Firmalar tüketici memnuniyeti kapsamında şayet 3 adetten fazla ölü piksel yada aşırı derece ghosting var ise panel değişimi yada duruma göre birebir ürün değişimi yapıyor.

Ben Samsung Odyssey G3 27" 1ms 165Hz Pivot Gaming Monitör aldım. Millet ghosting var vs vs dedi. Eee bende yok. Ama olmayacağının garantisi de yok. Kullanıma bağlı OC yaparak ekranı çok zorlarsan TN panelde bile ghosting olur.
Tek istediğim rahat bir şekilde sorunsuz 2k oyun oynamaktı.. Yok ghosting yok ışık süzmesi yok ölü piksel valla sistemden daha çok uğraş verdim hangi monitörü alcağıma

ogznny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Oğuzhan Yıldırım
Ryzen 5 5500 ve Kingston 2×8 3600 Mhz ramleri düşünüyorum alınır değil mi? Zaten piyasadaki en düşük fiyatlara yakınlar 100-200 bile düşseler değer diye düşünüyorum.

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Dünyalı Birisi
Tek istediğim rahat bir şekilde sorunsuz 2k oyun oynamaktı.. Yok ghosting yok ışık süzmesi yok ölü piksel valla sistemden daha çok uğraş verdim hangi monitörü alcağıma
Hocam bütcen neye yetiyorsa ve hangi monitörün tasarımı hoşuna gidiyorsa al geç. Kim ne demiş açıkçası çok bakma. Önce senin içine sinmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emre Taşdemir
Hocam bütcen neye yetiyorsa ve hangi monitörün tasarımı hoşuna gidiyorsa al geç. Kim ne demiş açıkçası çok bakma. Önce senin içine sinmeli.
Orası öyle de bu fiyatları verdikten sonra 3 ayda sıkıntı çıkarırsa tasarım falan insanın umrunda olmuyor açıkçası

Top Bottom