OC olmaz hız arttırma yi anakart yapıyor zaten işlemci de çıkıyor.Anakart oc desteklemese işlemci kf olsa overclovk oluyor mu
OC olmaz hız arttırma yi anakart yapıyor zaten işlemci de çıkıyor.Anakart oc desteklemese işlemci kf olsa overclovk oluyor mu
Anakartın oc desteklediğini nasıl anlayabilirim ?OC olmaz hız arttırma yi anakart yapıyor zaten işlemci de çıkıyor.
Modeli nedir.Anakartın oc desteklediğini nasıl anlayabilirim ?
Ben bunları aldım. Kendi adıma mekanik klavye yerine mebran tercihimdir. Her iki ürün için de güzel yorumlar var.klavyeler iyi mi sizce
AttımModeli nedir.
Attım
İşlemciyi kf alsaydım oc yapabilir miydim ? anakart destekliyor mu ?4400 Max hız desteği ramlere.B660 GAMING X DDR4 (rev. 1.0) Specification | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...www.gigabyte.com
Konu aç beni etiketle yardımcı olurumİşlemciyi kf alsaydım oc yapabilir miydim ? anakart destekliyor mu ?
birde işlemci 13400f alsam 3200mhz geçmeyecek değil mi ?
Geçen hafta çok kaliteli olmasa da 2060 superli sistem gelmişti belli olmaz10-12 k bandında sistem gelir mi gecede yoksa 2060 lı sistemi almayı düşünüyorum da
Hala devam ediyor o 11.3kGeçen hafta çok kaliteli olmasa da 2060 superli sistem gelmişti belli olmaz
Alınır mıGeçen hafta çok kaliteli olmasa da 2060 superli sistem gelmişti belli olmaz
Ne olursa olsun 2060s sonuçta bence alınabilirHala devam ediyor o 11.3k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır mı
Ama hem stok bitmemiş hem de sıfır 2060s nasıl var bunları da düşünmek lazımNe olursa olsun 2060s sonuçta bence alınabilir
Ben yormam ya kararsız kaldım açıkçası oyunları orta veya düşük ayarda oynarım oda 3_4 saat Max bence o fiyata alayım ya 1050ti ekran kartlı sistemleri 11_12 ye satmaya başladılarNe olursa olsun 2060s sonuçta bence alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama hem stok bitmemiş hem de sıfır 2060s nasıl var bunları da düşünmek lazım