EvetJames Donkey m.2 alınır mı?
Şaka yapıyorsun,o SSD kronik sorunlu.İnsanların hakkına girersin sıkıntılı çıkarsa.yoo ben aldım kullanıyorum gayetde memnunum tavsiye Ediyorum
o alınır o iyi.James Donkey m.2 alınır mı?
James Donkey ssd si sorunlu, buda sorunlu olmasın?
sorumlu ssd si olan marka, m.2 si alınır mi ki?Şaka yapıyorsun,o SSD kronik sorunlu.İnsanların hakkına girersin sıkıntılı çıkarsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o alınır o iyi.
Ne şaka yapıcam kardeşim geçen gaming gecesinden aldım 460 ila 490 arası okuma yazma hızına sahip %100 verimli kullanıyorum Yenı konu açtım bugun değerleri paylaştım zaten Ben aldım kullandım kullanmaya devam ediyorum ve tavsiye ediyorum..Şaka yapıyorsun,o SSD kronik sorunlu.İnsanların hakkına girersin sıkıntılı çıkarsa.
o alınır o iyi.
ADATA gibi düşün,sadece SU630 ve SU650 sıkıntılı.Bunda da normal ssd sıkıntılı.James Donkey SSD si sorunlu, buda sorunlu olmasın?
sorumlu SSD si olan marka, m.2 si alınır mi ki?
Eşeğinle iyi günler dilerim,Kesip yemede.Ne şaka yapıcam kardeşim geçen gaming gecesinden aldım 460 ila 490 arası okuma yazma hızına sahip %100 verimli kullanıyorum Yenı konu açtım bugun değerleri paylaştım zaten Ben aldım kullandım kullanmaya devam ediyorum ve tavsiye ediyorum..
İyi bir indirime alınabilir bence.400 felan.Arkadaşlar anakartı almayın bence b450m s2h daha mantıklı
neden??Arkadaşlar anakartı almayın bence b450m s2h daha mantıklı