900tl ve altına düşerse almanı tavsiye ederim
Muhtemelen düşecektir. 899₺ filan belki olur.900tl ve altına düşerse almanı tavsiye ederim
1000tl altına şu ana kadar hiç düşmediMuhtemelen düşecektir. 899₺ filan belki olur.
Tavsiye etmem ama fena bir mouse değilRival 3 için ne diyorsunuz kaça düşer?
neden ?Tavsiye etmem ama fena bir mouse değil
markayı bilemedim bence ekran kartında asus msi gibi markalardan sasmamak lazım1650 ne diyorsunuz beyler normalde 1660 s harici düşünmüyordum ama
bende aynı fikirdeyim ama malum fiyatlar ve imkanlar aklımda 3060 da var bakalım bekliyorummarkayı bilemedim bence ekran kartında asus msi gibi markalardan sasmamak lazım
2. el düşünebilirsin belki ben 1yıl garantili 2060 almıştım 3.5K ya yaklaşık 2 aydır kullanııyorum çillop gibibende aynı fikirdeyim ama malum fiyatlar ve imkanlar aklımda 3060 da var bakalım bekliyorum
Dostum Gainward ekran kartı var 3060 6799tl satıcı trendyol onu düşünmedin mi? Kardeşime önermiştim aldı. Geldi birkaç test yaptırdım sıcaklık vs fena değil. Bende 4070 bekliyordum ama fiyatı ve VRAM 12geldiği için başka da 12gb VRAM li Nvidia kart olmayacağı için bugün sipariş verim 3060 gainward olanı. monitör ve ekran kartı 2k diye planlamıştım ama 1080p de monitör sipariş verdim kartla aynı zamanda.bende aynı fikirdeyim ama malum fiyatlar ve imkanlar aklımda 3060 da var bakalım bekliyorum