Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tasarım ve soğutma farkları var hocam Pure > Nitro > Pulse gibi düşünebilirsin ekran kartı chipseti aynı ama soğutma ve genel malzeme kalitesi farklı. Sapphire gayet iyi markadır ama mümkünse nitro veya pure tercih edilir fiyat çok oynamıyorsa. Performansa etkisi çok az olduğu için genelde fiyat farkı önemli oluyor yılbaşından önce pulse 13k ya kadar düşmüştü geçen trendyol 14.8 e sattı benim tahminim yakında pulse kullanılan iyi bir sistem geleceği yönünde
Nitro tepe seviyedir, Pulse ile Pure aynı karttır Pure serisi Pulsenin beyaz versiyonudur.

Ama bazı serilerde istisna var Pure hali 3 fanlı Pulse tasarımını kullanırken (7900 ve üstündeki gibi) Pulse de daha kötü 2 fanlı tasarım var o yüzden Pure genelde daha iyi. Ama Nitro her türlü en iyisi 😀

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Nitro tepe seviyedir, Pulse ile Pure aynı karttır Pure serisi Pulsenin beyaz versiyonudur.

Ama bazı serilerde istisna var Pure hali 3 fanlı Pulse tasarımını kullanırken (7900 ve üstündeki gibi) Pulse de daha kötü 2 fanlı tasarım var o yüzden Pure genelde daha iyi. Ama Nitro her türlü en iyisi 😀
pure ile nitro soğutma da hemen hemen aynı ya ben tasarımını bir tık daha beğendiğim için öne koydum pure modeli

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Kadir Diri
Cuma günü İşlemci ve Ram gelirse tadından yenmez 7600 olur 7500 farketmez.

2 ramin yüksekliği aynımı?

mertoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mert

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
MSI GM20
iyi indirim olursa alınır almaya düşünen arkadaşlar olucaksa öneririm 3 yıl kullandım ve kuzenimede aldırdım oda 3 yıldır kullanıyor sonra corsair nightsword geçtim daha çok macro ihtiyaç duydum için ama hiç gerek yokmuş çok güzel mouse'tu atadınız macrolar çok iyi çalışıyordu yazılımıı felan sorunsuzdu hiç sorun yaşamadım eliniz büyük ise çok güzel oturucaktır elinize ağırlık ayarıda yapılıyor güzel bir ağırlığa sahip (İndirim olursa almanızı öneririm)
1717178528844.png

otunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ÖNER TUNÇ

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Yükseltmeler yapacak mısın ne düşünüyorsunuz? Anakart 1k farkla değiştirmek mantıklı olur mu? SSD, PSU vs ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen haftaki 4060ti am5 sistem yakın fiyattaydı 24 bine düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
4060ti ayrı 7700xt ayrı

400 tl farkla fsp psu değistirilmeli bence alıncaksa

mertoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mert
Yükseltmeler yapacak mısın ne düşünüyorsunuz? Anakart 1k farkla değiştirmek mantıklı olur mu? SSD, PSU vs ?

Geçen haftaki 4060ti am5 sistem yakın fiyattaydı 24 bine düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
Ben yarın donanımarşivinin sistemini de merak ediyorum ama

Top Bottom