sadece çift slot a2 ve b2 slotlarını kullanarak ki 4 slot anakartlarda böyle olmalı low profile ram seçerek kullanabilirsin fakat sağlam olması için bu soğutucuyu kullanan kurulum videolarına bakmanı öneririm. iki kasada da soğutucu yüksekliği yönünden sıkıntın olmaz.. 4000D airflow şu an aşırı pahalı + içine fan eklemen gerekecek aklında olsun stok fanları 3 pinli ve aşırı gürültülüKasa olarak Corsair 4000D airflow veya Asus a21 plus tercih etmeyi düşünüyordum, yükseklik olarak bu soğutucu sığıyor ama ram slotlarını kapatıp kapatmayacağını nasıl anlayacağım. Anakartım Msi b650 Tomahawk.
Kasadan çok anlamadığım için hiç düzgün bakmadım, önerebileceğiniz bi kasa var mı hocam bu soğutucu için.sadece çift slot a2 ve b2 slotlarını kullanarak ki 4 slot anakartlarda böyle olmalı low profile ram seçerek kullanabilirsin fakat sağlam olması için bu soğutucuyu kullanan kurulum videolarına bakmanı öneririm. iki kasada da soğutucu yüksekliği yönünden sıkıntın olmaz.. 4000D airflow şu an aşırı pahalı + içine fan eklemen gerekecek aklında olsun stok fanları 3 pinli ve aşırı gürültülü
Hocam kasa zevk işidir ne dersem yalan olur markalı iyi bir kasa tercih ettiğin sürece sorun yaşamazsın bana kalsa hava soğutma performansı için lian li dan03 kovalıyorum yüksek geniş kasa çok sevmem minimal olsun isterim. Yani sen beğendiğin bir kaç kasa modelini bana özelden atarsan ben sana bir öneri yazarım konuyu boşuna mesgul etmiş olmayalım fırça yeriz sonraKasadan çok anlamadığım için hiç düzgün bakmadım, önerebileceğiniz bi kasa var mı hocam bu soğutucu için.
Hocam be şu konuda toplanmış herkes bide bana yardım etseniz be ricadır vallahiUmarım gönlüne göre bir şey çıkar. Daha önceki indirimlerde oluyordu.
İndirim çıkmazsa da internetten bakarız bir şeyler.Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam be yardımcı olur musunuzHocam kasa zevk işidir ne dersem yalan olur markalı iyi bir kasa tercih ettiğin sürece sorun yaşamazsın bana kalsa hava soğutma performansı için lian li dan03 kovalıyorum yüksek geniş kasa çok sevmem minimal olsun isterim. Yani sen beğendiğin bir kaç kasa modelini bana özelden atarsan ben sana bir öneri yazarım konuyu boşuna mesgul etmiş olmayalım fırça yeriz sonra![]()
3.550 nasıl hocam?patriot ramler 3900 altına düşmezse alınmaz ben de takip ediyorum
çektim3.550 nasıl hocam?
Ramler AMD uyumlu mu acaba?çektim![]()