Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

fruko.gzz

80+ Silver
Dolu dolu anakart gaming plus olanı. Almaktan kesin vazgeçmediğin sürece yorum yapmayayım. :D
Sistemi seneye satmayı planlıyorum laptop almak için maksat değer kaybetmesin diye AM5 geçeyim dedim belkide satmam belli olmaz ama güncel olsun diye düşündüm açıkçası. Seneye kadar o alacağım anakartın garanti bitmiş oluyor ondan bir düşünme aşamasındayım açıkçası ama sen o güzel yorumunu verirsen sıralama olarak iyi olur :D

Bünyamina

80+ Platinum
Sistemi seneye satmayı planlıyorum laptop almak için maksat değer kaybetmesin diye AM5 geçeyim dedim belkide satmam belli olmaz ama güncel olsun diye düşündüm açıkçası. Seneye kadar o alacağım anakartın garanti bitmiş oluyor ondan bir düşünme aşamasındayım açıkçası ama sen o güzel yorumunu verirsen sıralama olarak iyi olur :D
Garanti mühim değil. Uzun yıllar sorun çıkarmayan ürün anakartlar.
Colorful da wifi özelliği yok. Yani ben asus seçerdim çok incelemeden yorum yaparsam. İncelersem colorful diyebilirim çünkü. :D

fruko.gzz

80+ Silver
Garanti mühim değil. Uzun yıllar sorun çıkarmayan ürün anakartlar.
Colorful da wifi özelliği yok. Yani ben asus seçerdim çok incelemeden yorum yaparsam. İncelersem colorful diyebilirim çünkü. :D
Aga şey ben biraz zor ikna oluyorum da net tavsiye verir misin kusura bakma yorum ama kafam feci karıştı işlemci ve ramda alacağım bütçe 12k öy le düşün işte satarken zarar ettirmeyecek bir ürün olsun mantığındayım

Bünyamina

80+ Platinum
Aga şey ben biraz zor ikna oluyorum da net tavsiye verir misin kusura bakma yorum ama kafam feci karıştı işlemci ve ramda alacağım bütçe 12k öy le düşün işte satarken zarar ettirmeyecek bir ürün olsun mantığındayım
Satarken zarar etmemek istiyorsan o 2. el ürünü o fiyattan kaçırmaman lazım. Bu aldığın anakartı 3-4k arasına anca satarsın fakat diğerini atıyorum aldığın fiyata bile satabilirsin.

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Yüşa Varlı

Bünyamina

80+ Platinum

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası