Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

colorful anakartlar için bios güncelleme sıkıntıları var diyorlardı onun için bir şey diyemem dedim. aslında dolu dolu bir anakart ama işte tercih meselesi...
gptye baktım her updatede cmos sıfırlama istiyor :(

Selamlar 9070xt saphire nitro 33k idi alınır mıydı sizce?

gptye baktım her updatede cmos sıfırlama istiyor :(
işte, tam detayını bilemediğim için net bir şey söyleyemem dedim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar 9070xt saphire nitro 33k idi alınır mıydı sizce?
anında tükendiğine göre fiyat uygundu demek ki. amd ekran kartlarını takip edenler daha iyi bilirler...

Son düzenleme:
33k ya 9070 xt satılırken 30k ya 5070 alınmaz. colorful anakart alınmaz. 7500f bazen 5500ün altına düşüyor 7600 ile performans farkı yok denecek kadar az dahili gpu sizin için önemli değilse 7500f alın. ssd güzel ama pahalı birkaç hafta önce exceria pro 2.5k ya satıldı
Saphire nitro olduğu için mi böyle söylüyorsun 9070 için

Onu anlıyorum ben modelden dolayı mı söylüyor onu soruyorum
https://www.sinerji.gen.tr/powercol...reaper-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-54658 bi nitro etmez ama 31K
O yüzden soruyorum nitro diye mi diye
Çok takılmayın bu tür şeylere bi gpu özünde neyse odur. Farklı marka modellerdeki fark en fazla bi tık daha soğuk çalışması olur (belki). OC modellerde belki %5-10 TDP artırabilirsiniz ama çok da önemli değil. En ucuzu alın geçin.

Çok takılmayın bu tür şeylere bi gpu özünde neyse odur. Farklı marka modellerdeki fark en fazla bi tık daha soğuk çalışması olur (belki). OC modellerde belki %5-10 TDP artırabilirsiniz ama çok da önemli değil. En ucuzu alın geçin.
İşlemciden amd Ekran kartına Nvidia tercih eden birisiyim o yüzden dün çok bilgi almak istedim ama vazgeçtim hiçbir şeyi satın almadım buradan adam akıllı dönüş alamadım üstüne üstlük anakartın sorunları güven vermedi bütçeyi tamlayıp bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri