erencirkin
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
9060 XT 16 gb olan sistemi aldım çok şükür nasıl sizce birde monitör önerebilir misiniz
Kanka 5070 li kasayı özelleştirince 50 milyar oluyo. Zaten 5060 ti 16 gb ile arasında 5 k yok muçok pahalı. 5070 tercih etmen lazım bu bütçede
Yeni çamoluk otomotiv ceosu olabilir misin??Kanka 5070 li kasayı özelleştirince 50 milyar oluyo. Zaten 5060 ti 16 gb ile arasında 5 k yok mu
her gün mü oluyor bunlar her cuma mıDostlar şöyle topladım indirimdeki ürünleri kolay erişim için.
İndirime Giren Hazır PC ve Monitörler
Eagle 5070 ve İndirime Giren diğer Ekran Kartları![]()
En Ucuz Teknoloji Fiyatlarını arayanlara incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
R7 9700X ve İndirime Giren diğer AMD İşlemci ve Anakartlar![]()
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
İndirime Giren İntel İşlemci ve Anakartlar![]()
İndirime Giren Ekipmanlar![]()
![]()
cs2 de kaç fps alırımBeyler nasıl sizce. Beyaz istediğim için kasayı ve soğutucuyu değiştirdim. İşlemciyide 7600x yaptım. Cs2 oynuyoz sadece
özelleştirme yapmana gerek yok ki. 5070 ile 5060ti arasında çok fazla performans farkı var fiyatına göreKanka 5070 li kasayı özelleştirince 50 milyar oluyo. Zaten 5060 ti 16 gb ile arasında 5 k yok mu
Kanka beyaz setup istiyorum ya illa özelleştirme yapmam gerekiyoözelleştirme yapmana gerek yok ki. 5070 ile 5060ti arasında çok fazla performans farkı var fiyatına göre
o zaman direkt beyaz sistem bekle. özelleştirirsen fiyat çok yükselir. zaten sık sık geliyorKanka beyaz setup istiyorum ya illa özelleştirme yapmam gerekiyo