Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Garantisi varsa eğer Gigabyte servisini arayıp değişim talep edin. Değişim talebi kabul edilirse eğer size çok yüksek ihtimal Gigabyte GS25F2 modelini önerecekler, kabul edin.

Kulaklık kovalayanlar ve ürünler hakkında bilgisi olanlar var mı kısa bir beyin fırtınası yapalım? Ss Nova 7 indirime girecek itopyada zaten 6.6k daha düşüğe çekmezler Nova 5'te aynı şekilde 5.2k çok fırsat yakalayamayız bunlardan bence. Aklıma Asus Delta S Core takıldı vatanda 3k burada 2.8e falan düşse sizce alınır mı kablosuzdan vazgeçip genel piyasası 4k+? Veya bu gecenin indirimine bulaşma bu ürün burada daha iyi tarzında bir öneriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
1755284263696.webp

Beyler merhaba,

3D artistim, 40-50K bütçem var. Gaming gecesinden hazır sistem almak istiyorum. Tavsiyeleriniz bekliyorum.

Screenshot 2025-08-15 at 10.03.11 PM.webp

yorumlarınızı bekliyorum. sizce nasıl?

Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Garantisi varsa eğer Gigabyte servisini arayıp değişim talep edin. Değişim talebi kabul edilirse eğer size çok yüksek ihtimal Gigabyte GS25F2 modelini önerecekler, kabul edin.
https://www.incehesap.com/msi-mag-2...-0-5ms-free-sync-gaming-monitor-fiyati-81293/ Bu nasıl hocam

Geri