Segotep Radiant Siyah 750W 80+ Bronze Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

C+ seviyesi PSU var içinde yeterli. Ama bu PSU da MOV yok akım korumalı priz ile kullanmanızda fayda var. Bunu zaten bu seviyede ki pek çok PSU da göremiyoruz.7600x 9060xt icin tavsiye eder misiniz![]()
Segotep Radiant Siyah 750W 80+ Bronze Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
elimde boşta wraith prism var iş görür mü başlangıç içinsoğutucuyu kule tipi yapıp alabilirsin.
bir süre idare eder ama kaliteli bir kule tipine geçmek daha iyi olur.elimde boşta wraith prism var iş görür mü başlangıç için
başlangıç masrafını azaltmak istiyorum ama bir ay daha beklersem 55k civarını da zorlayabilirim sence beklemeli miyimbir süre idare eder ama kaliteli bir kule tipine geçmek daha iyi olur.
bekleme fiyatı iyi bir süre idare eder zaten.başlangıç masrafını azaltmak istiyorum ama bir ay daha beklersem 55k civarını da zorlayabilirim sence beklemeli miyim
kasa ve psu konusunda ne düşünüyorsun sence upgrade edilmeli gibi durmuyor mubekleme fiyatı iyi bir süre idare eder zaten.
tomahawk modeline bulaşma bir ton sorunu var.X870E tomahawkın nasıl sizce fiyatı
gayet iyi C+ bir psu var sorun çıkarmaz.kasa ve psu konusunda ne düşünüyorsun sence upgrade edilmeli gibi durmuyor mu
kankam 5070ti lı kasa vardı ya onun hakkında ne düşünüyorsun bütçe işini hallettim desem ripple varyatomahawk modeline bulaşma bir ton sorunu var.
gayet iyi C+ bir psu var sorun çıkarmaz.