İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,304

James Donkey JDP15 15,6″ 60Hz Full HD IPS Taşınabilir Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Haklisin ben de gormustum. Peki pny ne olur sence fiyati. Bi 54-55 olursa cekicem direkt60 maks bence gereksiz bir kart. Geçen hafta msi tepe modelleri 65 e düşmüştü vatanda
O fiyatlar garanti.Haklisin ben de gormustum. Peki pny ne olur sence fiyati. Bi 54-55 olursa cekicem direkt
50 ye yakın olmazsa alınmaz bence. Kasımda çok güzel indirimler bekliyorlar. Şahsi düşüncem 51 den fazla olursa almam ben.Haklisin ben de gormustum. Peki pny ne olur sence fiyati. Bi 54-55 olursa cekicem direkt
Bende 35e okeyim. Yoktan var ederim nakiti.50 ye yakın olmazsa alınmaz bence. Kasımda çok güzel indirimler bekliyorlar. Şahsi düşüncem 51 den fazla olursa almam ben.
SJAHDASDAJSD keşkeBende 35e okeyim. Yoktan var ederim nakiti.
9700x e o işlemci soğutucular yeter mi ?apex thunder çok güzel duruyor , özelleştirme seçenekleri çok uygun ve güzel.
bu özelleştirmeler ile 52k tutuyor indirim geldiğinde 48-49 düşerse almak isteyen arkadaşlar kesinlikle alabilir.![]()
Apex Thunder | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
+ işlemci yükseltmek isteyen arkadaşlar 7700x bakabilir +4k ya çok iyi bir artış olur 9700x ile aynı performansı verebiliyor oyunlarda.
msrp fiyatına en yakın olması gereken kart kanka. İndirimde yaklaşmıyorsa almak mantıklı gelmiyor bana. Kasım indirimci tayfa umarım öngördüklerinde haklılardır.SJAHDASDAJSD keşke
bu gecede satılmış en güzel ürün geçtiğimiz hafta satıldı. O da colorful 5070 ti. 39 kya gitti...başlığın yeni adı : günlerdir satamadığımız ürünleri 500 lira indirip satma gecesi
Kasim'i beklemek cok isterim de bu sefer fiyati arttirip sonra buyuk oranda indirim yaptik falan diyor uyaniklar.msrp fiyatına en yakın olması gereken kart kanka. İndirimde yaklaşmıyorsa almak mantıklı gelmiyor bana. Kasım indirimci tayfa umarım öngördüklerinde haklılardır.