Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Şuan tavsiye edilebilecek bir sistem göremiyorum maalesef bir yandan da firmaların elinde olan bir süreç değil. Abdullah süper fiyata çıkardı. Aynı gün satılan vatan sistemlerde fena değildi ama çoğu 16 gb ram e sahipti.
abdullah abinin sistemi gerçekten efsaneydi ama itopya daha yüksek stok verse harika olurdu. vatanın sistemlerini ben beğenmedim şahsen 16gb ram ve dandik psu ile konuldu çoğu onları yükseltince zaten çok bi f/p durumu olmuyordu.

hatırlayamıyorum tam hocam 5070li intel işlemcili bir şeydi itopyada da friday adında hala satışta galiba ama yüksen fiyattan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@thepublicman hocam 5070li veya 9070 li sistem öneriniz var mı acaba 50k bandında hepsiburadadan vb bu kasım en azından kasayı halledeyim
İyiymiş hocam stok sıkıntı o sistemlerde ben kendim topladım da hazır alsam daha mı iyi diye düşündüm bi an

1764357545014.webp

bastım bunaya saçma bir karar mı oldu toplama tecrübem yokdiye alayım dedim

Bilen biri yok mu acil
7000Mhz li rami güç bela AMD sistemde şanslı bir memory kontrolcü ile kullansanız bile gear 2 de çalışacağından performansı 6000mhz cl30lardan kötü olur. 6400 üstü intel için mantıklı.

arkadaş 5070ti lık sistemi çekti 83 olan stoklar artıyo millet iptal mi ediyo anlamadım, napalım bizde mi iptal edelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,487
Üyeler
185,744
Son üye
kabuterimon
Geri