ikisi de alınmaz pahalıPNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB MD16GK2D4320016XRGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 vs
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16
bu ikisi arasında kaldım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? .pny de 2 yıl garanti, team t force de ömür boyu garanti var .
Bütün ürünler pny deliricem bir çöp gecesi dahaBu haftaki ürünler gerçekten tırt [Bence]
İyi olur. İnşallah bulabilirsin.Ryzen 5 3600 için 350TL bandında bir soğutucu olursa almayı düşünüyorum.
pny markası hakkında fazla bilgim yok. Tahminimce gördüğüm kadar kalitesiz bir marka yanlışım varsa düzeltirsiniz.Bütün ürünler pny deliricem bir çöp gecesi daha
neden ki . kullanım deneyimine istinaden mi yorum yaptınız yoksa başka bir bildiğiniz mi var ona göre hareket edicem.şimdiden teşekkürler.ikisi de alınmaz pahalı
evet uyar. alırsan gigabyte yerine daha iyi olur. gigabyte kötü değil ancak asus daha iyi.ai asus tuf b450 var o 500 600e düşerse gıgabyte yerıne onu alacam ryzen 5 1600e uyuyor değilmi
çok pahalılar ve pny olan model iyi değilneden ki . kullanım deneyimine istinaden mi yorum yaptınız yoksa başka bir bildiğiniz mi var ona göre hareket edicem.şimdiden teşekkürler.
teşekkürederim .önerebileceğiniz bir ürün var mı peki.çok pahalılar ve pny olan model iyi değil
teşekkürederim .önerebileceğiniz bir ürün var mı peki.
dual olmayınca sorun çıkabiliyor diyo forumda ki diğer arkadaşlar napcamı şaşırdım :/Bundan 2 tane alınPatriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200MHz Performance Memory Module - PVS48G320C6 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Patriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200MHz Performance Memory Module - PVS48G320C6 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr