Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
ibrahim
O nereden çıktı hocam ya? Yüksek bir işlemci taktığın zaman tam verimli şekilde her anakart kaldırıyor mu zannediyorsun anlamadım ki. Kaldı ki orta seviye bir anakart bile 10 bin tl olmuş.
Her anakart diye bir cümle çıkmadı ağzımdan ama yarı fiyatına alacağın tüm anakartlar evet rahatlıkla dünyadaki tüm AM5 işlemcileri rahatlıkla kaldırabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
can demir
neyse 9700x'i aldım bakalım. 500tl maxipuanla 11300tlye gelmiş oldu. bir tek anakart ve ssd kaldı kasayı toplamak için. sonrasında da 2.el şöyle 4 bin tl civarına 27 inch 2k monitör buldum mu tamamdır. önümüzdeki 3 ay içerisinde 2tb ssd, x670e tarzı bir anakartla bitireceğim kasa toplamayı.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ramazan kaya
arkadaşlar kasa topluyorum ama tüm parçaları almam 3 ayı bulacak. iş bankası kredi kartı ile şimdi 9700x'i alırsam 500 maxipuan geliyormuş yani işlemci bana 11300e gelecek. Fakat tray işlemci oldugu için kutusu vesaire olmadıgı için işlemci bu halde bir köşede 3 ay denenmeden bekletilir mi ? kutusu olmadıgı icin ve ben bunu denemediğim için 3 ay sonra kasaya taktıgımda işlemci problemli çıkarsa bunu ispat etmekte zorlanırım değil mi ? kutulu olsa en azından kutusunu açarken video falan çekerdim de bunda kutu yok bir şey yok
Ona çözüm yok hocam . 3 ay sonra deneyeceksen umarım problem çıkmaz diyeceksin sürekli :) Şaka bir yana en azından test edebilecek bir arkadaş filan varsa am5 sistemi olan öyle deneyebilirsin . Video mideo fayda etmez .

Gaming gecesinde ama düşmesi gereken fiyata düştü nasıl olduysa keşke sen de alsaydın uzun süre 14 stokta bekledi zaten bitme durumu olmadı yani
Ha yok hocam benim alacağım kasa başkaydı.
Lin li dynamic evo xl idi 10.250 idi normal fiyatı bir anda 13.379 a yükselttiler ve gaming gecesinde de getirmediler halbuki çok irtibata geçtim getirin diye ayrıca getirseler ne olucaktı ki 10.250 ye düşüreceklerdi en fazla, ben kasa almaya karar vermeden bir hafta önceki gaming gecesinde alacağım kasa 8.499 dan satılmış 8.499 nerede 13.379 nerede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,482
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom