Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Salih
1735932889600.png
kasayı da aldım sonunda daha fazla ertelemek istemedim ömürlük oldu hem geriye ram ve işlemci kaldı 😅

Son düzenleme:

Sogard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
abdulrahim
Arkadaşlar kulaklık önerisiniz var mı genellikle valorant oynuyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
can demir
arkadaşlar kasa topluyorum ama tüm parçaları almam 3 ayı bulacak. iş bankası kredi kartı ile şimdi 9700x'i alırsam 500 maxipuan geliyormuş yani işlemci bana 11300e gelecek. Fakat tray işlemci oldugu için kutusu vesaire olmadıgı için işlemci bu halde bir köşede 3 ay denenmeden bekletilir mi ? kutusu olmadıgı icin ve ben bunu denemediğim için 3 ay sonra kasaya taktıgımda işlemci problemli çıkarsa bunu ispat etmekte zorlanırım değil mi ? kutulu olsa en azından kutusunu açarken video falan çekerdim de bunda kutu yok bir şey yok

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bay fahare
Lan bu MSI kasa gecenki ggde 2600 e satılmadı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
ibrahim
Arkadaşalar bir fikri olan yok mu? Yavaş yavaş sistem topluyorum indirimlerde böyle almak istiyorum da fiyat konusunda kararsızım. En son 2 sene önce pc toplamıştım.
PC de LN2 ile extreme OC, uzay araştırmaları, cern deneyleri, quantum fiziği falan araştıracaksan evet alabilirsin onu dışında tam olarak bu anakartın son kullanıcıya faydası nedir? yok, sıfır.

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
PC de LN2 ile extreme OC, uzay araştırmaları, cern deneyleri, quantum fiziği falan araştıracaksan evet alabilirsin onu dışında tam olarak bu anakartın son kullanıcıya faydası nedir? yok, sıfır.
O nereden çıktı hocam ya? Yüksek bir işlemci taktığın zaman tam verimli şekilde her anakart kaldırıyor mu zannediyorsun anlamadım ki. Kaldı ki orta seviye bir anakart bile 10 bin tl olmuş.

Emr33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Fatih
1000028201.jpg
Dostlar bu fiyata almak mantıklı olur mu sizce yoksa youtuber sistemi mi beklemeliyim.
sogutucu olarak thermalright assassin eklerim

Top Bottom