400tl ver gitsin bişey olasa igpu var ve 100mhz mı 200mhz daha yüksekti saat hızıozaman 7500f tercih edecem benim sistemimde var memnunum
PC de LN2 ile extreme OC, uzay araştırmaları, cern deneyleri, quantum fiziği falan araştıracaksan evet alabilirsin onu dışında tam olarak bu anakartın son kullanıcıya faydası nedir? yok, sıfır.Arkadaşalar bir fikri olan yok mu? Yavaş yavaş sistem topluyorum indirimlerde böyle almak istiyorum da fiyat konusunda kararsızım. En son 2 sene önce pc toplamıştım.
O nereden çıktı hocam ya? Yüksek bir işlemci taktığın zaman tam verimli şekilde her anakart kaldırıyor mu zannediyorsun anlamadım ki. Kaldı ki orta seviye bir anakart bile 10 bin tl olmuş.PC de LN2 ile extreme OC, uzay araştırmaları, cern deneyleri, quantum fiziği falan araştıracaksan evet alabilirsin onu dışında tam olarak bu anakartın son kullanıcıya faydası nedir? yok, sıfır.
4070 ekran kartlı sisteme göre fiyatı yüksekAlıntıyı görüntüleDostlar bu fiyata almak mantıklı olur mu sizce yoksa youtuber sistemi mi beklemeliyim.
sogutucu olarak thermalright assassin eklerim
Doğru dediniz , super olsa kurtarırdı ayrıca stok hali 37k ama oda içime sinmedi.4070 ekran kartlı sisteme göre fiyatı yüksek