Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

1735932889600.png
kasayı da aldım sonunda daha fazla ertelemek istemedim ömürlük oldu hem geriye ram ve işlemci kaldı 😅

Son düzenleme:
Arkadaşlar kulaklık önerisiniz var mı genellikle valorant oynuyorum?

arkadaşlar kasa topluyorum ama tüm parçaları almam 3 ayı bulacak. iş bankası kredi kartı ile şimdi 9700x'i alırsam 500 maxipuan geliyormuş yani işlemci bana 11300e gelecek. Fakat tray işlemci oldugu için kutusu vesaire olmadıgı için işlemci bu halde bir köşede 3 ay denenmeden bekletilir mi ? kutusu olmadıgı icin ve ben bunu denemediğim için 3 ay sonra kasaya taktıgımda işlemci problemli çıkarsa bunu ispat etmekte zorlanırım değil mi ? kutulu olsa en azından kutusunu açarken video falan çekerdim de bunda kutu yok bir şey yok

Arkadaşalar bir fikri olan yok mu? Yavaş yavaş sistem topluyorum indirimlerde böyle almak istiyorum da fiyat konusunda kararsızım. En son 2 sene önce pc toplamıştım.
PC de LN2 ile extreme OC, uzay araştırmaları, cern deneyleri, quantum fiziği falan araştıracaksan evet alabilirsin onu dışında tam olarak bu anakartın son kullanıcıya faydası nedir? yok, sıfır.

PC de LN2 ile extreme OC, uzay araştırmaları, cern deneyleri, quantum fiziği falan araştıracaksan evet alabilirsin onu dışında tam olarak bu anakartın son kullanıcıya faydası nedir? yok, sıfır.
O nereden çıktı hocam ya? Yüksek bir işlemci taktığın zaman tam verimli şekilde her anakart kaldırıyor mu zannediyorsun anlamadım ki. Kaldı ki orta seviye bir anakart bile 10 bin tl olmuş.

1000028201.jpg
Dostlar bu fiyata almak mantıklı olur mu sizce yoksa youtuber sistemi mi beklemeliyim.
sogutucu olarak thermalright assassin eklerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,835
Üyeler
184,987
Son üye
merito
Geri